​​​​​​​Voordelen van TimeWriter

Er zijn hele goede applicaties voor het registreren van uren van het personeel. Vaak schromen kleine bedrijven ervan om een softwarepakket of applicatie aan te kopen, uit angst dat deze erg duur zijn, of jaren aan implementatie procedures met zich meebrengen. Echter is geen van beide het geval. Zoek voor een organisatie die software of applicaties biedt, die passen bij uw organisatie. Applicaties die met u mee kunnen groeien. Vanaf zo’n 5 a 10 man personeel wordt het relevant om een goed registratie product aan te schaffen. Met een standaard-pakket komt u dan al heel ver. Een goede software voor urenregistratie personeel zorgt er bijvoorbeeld voor dat data op een veiligere en effectievere manier kan worden verzameld. Hierbij hoeven managers of een eigenaar niet zelf door de Excels heen te bladeren, maar kan hij of zij via een intuïtief dashboard zien hoe het personeel ervoor staat. Dit scheelt niet alleen heel veel werk, maar daarnaast biedt TimeWriter nog vele voordelen:

  • Altijd up-to-date budgetbewaking. Met de urenregistratie tool van TimeWriter is het mogelijk om uit de data interessante rapportages uit te draaien. Je krijgt direct inzichten in de gewerkte uren per personeelslid, de gewerkte uren door externe, of het aantal overuren van uw flexwerkers. Met enkele kliks heeft u al die data overzichtelijk voor u in grafieken, cijfers of tabellen. Dit is erg handig wanneer bijvoorbeeld flexwerkers moeten worden betaald.
  • Eenvoudige en snelle implementatie. Een van de grote voordelen van TimeWriter, is dat u deze binnen een dag download en implementeert. U kiest het pakket dat het beste aansluit bij uw organisatie en start de download. Vervolgens loopt u door een intuïtief set-up systeem heen en voor u het weet heeft uw organisatie een effectief systeem voor urenregistratie personeel. Elke medewerker krijgt een eigen account en kan direct de gewerkte uren invoeren. Ook is er de mogelijkheid om documenten te delen en projecten toe te voegen. Hierdoor kunnen gewerkte uren ook aan specifieke projecten of teams worden gekoppeld. Dit geeft een manager inzichten in hoe teams of projecten lopen en hoeveel uren hieraan besteed worden. Dit gemak van implementatie, de keuze uit verscheidene pakketten en de waardevolle data die u met een dergelijk systeem cadeau krijgt, zijn van onschatbare waarde voor elke organisatie van welke grootte dan ook.
  • Tijdregistratie en facturatie zijn aan elkaar gekoppeld. In de software kan je precies bij houden wat je hebt gedaan en voor welke klant. TimeWriter biedt hierbij ook de functie dat deze gewerkte uren automatisch 1 op 1 over te zetten op de factuur. De omschrijvingen worden ook automatisch op de factuur weergegeven zodat de klant geen vragen hier over heeft. 
  • Het is een tijd- en verlofregistratie ineen. Behalve dat werknemers hun planning kunnen inzien, de werkuren kunnen berekenen, kunnen de werknemers ook hun verlof aanvragen. Doordat dit allemaal aan elkaar gekoppeld is, kan de werkgever precies inzien of een verlof die dag goed uitkomt. 

Eenvoudig uren registreren van het personeel

Wilt u ook een altijd up-to-date urenregistratie van je personeel? Een software dat veel meer biedt dan alleen de urenregistratie? Dan zit je me TimeWriter, de onvolprezen software voor tijdregistratie, helemaal goed. Ondanks de vele mogelijkheden, is het gebruik van TimeWriter ontazettend eenvoudig. TimeWriter biedt een gratis versie aan voor ZZP'ers en Freelancers. En daarnaast nog twee versies, voor MKB'ers en voor grote ondernemingen. Wanneer je als bedrijf groeit, kan je eenvoudig overstappen van de ene versie naar de andere en neem je alle data mee. U kunt kiezen uit:

U kunt nu 2 maanden geheel vrijblijvend en gratis gebruik maken van TimeWriter. Dit om uit te testen of deze software ook bij u en uw onderneming past. Ontdek nu het eenvoud en gemak van TimeWriter!

Gratis urenregistratie software​​​​​​​

 

Urenregistratie personeel efficiënt bijhouden

Voor ieder bedrijf is het belangrijk om efficiënt de urenregistratie personeel bij te houden. De urenregistratie van het personeel is belangrijk om te weten wanneer de werknemer aanwezig is, maar ook om te zien hoeveel uur die besteed heeft aan een bepaald project of voor een klant. Dat is niet alleen prettig voor de werkgever, maar ook voor de werknemer zelf. De werkgever wil dat zijn personeel zich aan de uren houdt, die afgesproken zijn en andersom wil de werknemer laten zien dat de uren goed worden ingezet. 

Vroeger was de urenregistratie van personeel vrij eenvoudig. Werknemers klokten op kantoor in en aan het einde van de dag uit. Tegenwoordig werkt personeel veel minder op kantoor. Maar daarnaast wordt er ook veel voor klanten gewerkt of wil een bedrijf de efficiëntie van een bepaald project zien. Door de uren constant te registreren heb je een kloppende administratie en zie je de productiviteit van een werknemer. Maar daarnaast is het ook makkelijker om volgende keer een factuur op te stellen omdat je weet hoeveel uur er aan besteed gaat worden. De urenregistratie van TimeWriter is gekoppeld aan de facturatie. Wanneer er voor klanten wordt gewerkt worden deze uren automatisch op de factuur gezet. De klant krijgt hiermee ook de omschrijvingen te zien wat de uitgevoerde taken geweest zijn. 

Urenregistratie personeel

Urenregistratie personeel app gratis

Naast de software biedt TimeWriter ook een gratis app aan. Deze is automatisch gekoppeld aan de urenregistratie software. De app is heel eenvoudig in gebruik. Werknemers kunnen vanaf iedere locatie hun gewerkte uren registreren. Doordat werknemers vanaf thuis hun uren kunnen registreren zorgt dit dat de administratie altijd nauwkeurig en up-to-date is. Doordat werknemers hun uren met de app kunnen bijhouden kan het personeel de gedane taken tot op de minuut bijhouden. Hiermee werkt de app heel efficiënt voor de bedrijfsvoering. De apps zijn te gebruiken via Android en iOS waardoor al het personeel hier gebruik van kan maken.

Urenregistratie personeel app gratis​​​​​​​


Deel deze pagina