Budgetbewaking 

Ondernemers streven naar een goede budgetbewaking. Het doel is om te streven naar maximale kwaliteit tegenover minimale kosten. Het is moeilijk om hier een goed overzicht van te hebben. TimeWriter biedt een software die duidelijke en overzichtelijke inzichten geeft van de budgetbewaking. 

In de software kan je aangeven hoeveel uur je wil besteden aan een bepaald project. Daarnaast kan je voor iedere werknemer aangeven hoeveel uur hij/zij hier aan moet besteden. Wanneer uren worden overschreden of bepaalde klussen minder uren aan wordt besteed, kan dit heel eenvoudig worden aangepast met de software. Door deze budgetbeheersing goed toe tepassen ben je proactief en continu je kosten en opbrengsten aan het bewaken. 

​​​​​​​

Constante budgetbewaking met TimeWriter

TimeWriter is een compleet systeem voor gebruikers waarin de uren worden bijgehouden. De tool omvat het hele proces van budget tot registratie en rapportage. Het dekt ook de lading voor managers en beheerders: op elk tijdstip zijn krachtige rapportages te maken. Zo is per periode, project of medewerker te zien of alles binnen de planning verloopt en waar zo nodig bijgeschaafd moet worden. Het softwaresysteem maakt budgetbewaking overzichtelijk en handelbaar.

Constante budgetbewaking met TimeWriter

TimeWriter biedt dus veel meer dan alleen de budgetbewaking. Werknemers kunnen ook hun urenregistratie, verlofregistratie en facturatie bijhouden met deze software. Het is een goedkope, maar toch heel complete software die ook beschikbaar is voor ieder type bedrijf. Dit komt omdat TimeWriter de software aanbiedt in drie verschillende versies:

U kunt deze software voor budgetbewaking, urenregistratie, verlofregistratie en facturatie eerst 2 maanden geheel vrijblijvend en gratis testen. En dan de keuze maken of deze software geschikt is voor uw bedrijf. Er ging al vele bedrijven u voor. Test of u net zo tevreden bent over de eenvoud en gebruik van deze software. 

TimeWriter , 2 maanden gratis op proef

Wilt u weten of de TimeWriter iets voor uw organisatie is? Probeer het dan eerst 2 maanden gratis uit! Download het nu, gebruik het met alle opties en na deze vrijblijvende proefperiode besluit u of u het wilt blijven gebruiken of er toch mee stopt. Meer weten? Vraag het ons gerust!

 

Klik hier om TimeWriter nu te proberen