Verlofregistratie software voor bedrijven

Als u een onderneming heeft met werknemers dan is het natuurlijk handig als u een goede verlofregistratie software hebt. Er zijn verschillende softwares in omloop waardoor er gelukkig wel wat te kiezen valt. Helaas zijn niet alle softwares even goed, en als u een software gebruikt dat niet ideaal is dan kan het nog wel eens vervelend zijn om de tijd- en verlofregistratie op een goede manier te regelen. TimeWriter heeft een unieke software ontworpen waarmee u als ondernemer flink van kan profiteren. Dit systeem is erg handig omdat het op een zeer eenvoudige manier de tijdregistratie en verlofregistratie kan regelen. Via één klik kunnen werknemers hun verlof aanvragen. De werkgever of leidinggevende kan overzichtelijk inzien hoeveel verlof er voor die dag al is aangevraagd en kan de verlofaanvrag dan accepteren of weigeren. Met de software worden alle gewerkte uren nauwkeurig vastgelegd en zorgt het ook voor een accurate verlofregistratie. Zo bent u altijd op de hoogte van de vakantiedagen en opgebouwde verlofuren van uw medewerkers. Dit product is zeer intuïtief en iedereen kan er zeer snel gebruik van gaan maken.

Verlofregistratie software

Voordelen van een overzichtelijke verlofregistratie

Vakanties en vrije dagen inplannen geeft vaak een heleboel discussie en ergernis in een bedrijf. Vaak wordt er op het laatste moment een vrije dag aangevraagd of een vakantie gepland en is de werknemer niet blij wanneer blijkt dat hij absoluut geen verlof kan krijgen. Ook het aantal verlofdagen waar nog recht op is, is vaak een onderwerp van discussie. Opmerkingen zoals : “ ik heb toch bij de koffiepauze gezegd dat ik vrij wil” of “ ik heb nog zoveel verlofuren dat ik verder het jaar wel vrij kan nemen” komen vaak voor. Een goede verlofregistratie kan dit voorkomen en de werknemers en werkgever rust en duidelijkheid geven.

Heb je een dienstverlenend bedrijf, dan is het bijhouden van een goede verlofregistratie erg belangrijk. Het kan niet zo zijn dat er een klus wordt ingepland en op dat moment blijkt dat het merendeel van je personeel niet aanwezig is om wat voor reden dan ook. Hierdoor kan een bedrijf klanten verliezen en een slechte naam opbouwen.

Tegenwoordig is het best ingewikkeld om een goede verlofregistratie bij te houden. Heel veel mensen werken parttime en de verlofuren moeten dan naar verhouding worden berekend. Verder hebben jongeren en ouderen vaak extra verlofuren en dan zijn er nog de speciale verlofuren voor jubilea en bijzondere gebeurtenissen. Verlofregistratie kan daardoor veel tijd innemen.

In deze tijd, dat alles gedigitaliseerd wordt is dat natuurlijk ook mogelijk met een verlofregistratie. Daardoor kan deze veel gemakkelijker en minder tijdrovend worden gemaakt. Een gedigitaliseerde verlofregistratie kan goed worden bijgehouden door de werknemers zelf. Ze kunnen ieder hun eigen verlofdagen en –uren invullen en kunnen dan ook direct zien in combinatie met een agenda of de aanvraag voor verlof ook plaats kan vinden. Een dergelijke verlofregistratie is overzichtelijk, geeft minder discussie en er wordt veel tijd mee bespaart.

Eenvoudig verlof opnemen met TimeWriter

Heeft u behoefte aan een makkelijke verlofregistratiesysteem? Maar daarnaast ook een systeem die helemaal compleet is. Waarin je naast de verlofregistratie, ook de urenregistratie en facturatie kan bijhouden. Dan is TimeWriter wat voor u! Deze sotware biedt complete systemen waarmee u uw registratie in een handomdraai heeft gedaan. 

Het systeem van TimeWriter heeft verschillende voordelen ten opzichte van gelijkwaardige systemen. Ten eerste is het een systeem dat overzichtelijk is en weinig tijd kost om te leren. Zowel u als uw werknemers kunnen snel van deze software gebruik maken. Daarnaast is het helemaal niet duur om aan te schaffen en is het geschikt voor tot wel 1000 werknemers. De verlofregistratie software komt in verschillende uitvoeringen, en afhankelijke van de grootte van uw bedrijf kunt u kiezen voor verschillende uitvoeringen. Met TimerWriter heeft u een geweldig product in huis voor alle tijd- en verlofregistratie. Zoals gezegd is uw verlofregistratie lang niet het enige waar deze software u bij kan helpen. Ook het berekenen van uren, budgetplanning, facturering en tal van andere zaken neemt het voor zijn rekening. Het systeem is simpel, verlof aanvragen is nog nooit zo snel geregeld. Uw werknemers registreren hun uren in het systeem en de software genereert hier meteen een helder overzicht van. Zo krijgt u zonder moeite inzicht in het aantal gewerkte uren per medewerker, de uren per project en nog veel meer. Van urenadministratie tot verlofregistratie, TimeWriter levert het allemaal in een handomdraai.

TimeWriter staat voor precisie, flexibiliteit en gebruiksgemak en dat tegen een zeer scherpe prijs. U kunt nu direct gebruik maken van de gebruiksvriendelijke en overzichtelijke software van TimeWriter. Deze software is beschikbaar in 3 versies:

 
U kunt 2 maanden geheel vrijblijvend en gratis gebruik maken van TimeWriter om te ontdekken of dit systeem ook wat voor uw bedrijf is!

TimeWriter , 2 maanden gratis op proef

Wilt u weten of de TimeWriter iets voor uw organisatie is? Probeer het dan eerst 2 maanden gratis uit! Download het nu, gebruik het met alle opties en na deze vrijblijvende proefperiode besluit u of u het wilt blijven gebruiken of er toch mee stopt. Meer weten? Vraag het ons gerust!

 

Klik hier om TimeWriter nu te proberen