Urenregistratie software voor uren, facturen, budgetten en verlof

Een compleet en gebruiksvriendelijk systeem om vanaf elke locatie uren bij te houden, te factureren, budgetten te bewaken en verlof te registeren. Met versies voor kleinere en grote organisaties. TimeWriter is geschikt voor Windows en Mac en is er ook in een desktop en mobile cliënt.

 

Probeer nu 2 maanden gratis

Altijd actueel

Urenregistratie software

Met de juiste informatie neemt u snel beslissingen. TimeWriter geeft u dat inzicht, van uur tot uur. Zoals actuele informatie over de tijdsbesteding per klant of project, hoeveel tijd een medewerker besteedt of de winstgevendheid van een opdracht.

Flexibel voor elk bedrijf

De TimeWriter Standaard voorziet in de specifieke wensen van het mkb terwijl de TimeWriter Pro veelzijdig en krachtig genoeg is voor ondernemingen tot 1.000 fte’s. Elk met uitgebreide controle- en rapportageopties en snelle, persoonlijke service.

Compleet en op maat

Met TimeWriter houdt u de uren, budgetten en verloven gemakkelijk bij, worden facturen in de huisstijl opgemaakt en geëxporteerd naar diverse boekhoudpakketten en krijgt u elke rapportage zoals u het wenst.

Gratis 2 maanden proberen?

TimeWriter heeft uitsluitend tevreden klanten. Dat komt doordat u bij ons altijd eerst de software 2 maanden op proef neemt. Gratis en zonder verplichtingen. Zo weet u zeker of dit systeem aan uw wensen voldoet voordat u de licentie aanschaft.

Probeer TimeWriter nu 2 maanden gratis

 

Eenvoudig en complete urenregistratie app

Een urenregistratie app is de oplossing om alle gewerkte uren eenvoudig en nauwkeurig bij te houden. Door een paar simpele klikken in een urenregistratie app kan de complete administratie goed worden bijgehouden. Een complete urenadministratie is lastiger geworden omdat werknemers steeds minder op kantoor te vinden zijn. Een negen-tot-vijf baan op kantoor wordt door veel mensen niet meer geambieerd. In plaats daarvan werken zij bijvoorbeeld liever één of twee dagen vanuit huis om meer tijd met hun gezin door te brengen of omdat ze geen trek hebben in de reis van en naar kantoor. Dankzij de komst van het internet is dit tegenwoordig gelukkig geen probleem meer. Omdat het voor veel projecten eigenlijk niet uitmaakt of de mensen die eraan werken wel of niet op kantoor zijn. Het resultaat is immers wat telt. Om te zorgen voor een correcte urenregistratie is de app van TimeWriter in combinatie met de software van TimeWriter de oplossing. Werknemers die thuis werken of projectmatig werken, kunnen eenvoudig via de TimeWriter app, alle uren gemakkelijk bij houden. Deze is gekoppeld aan de software waarbij werknemers, maar ook werkgevers veel meer functies hebben dan alleen de urenregistratie. Het is een complete software die uitblinkt in zijn eenvoud. Iedere werknemer kan zonder uitgebreide uitleg aan de slag met TimeWriter.

urenregistratie

Urenregistratie altijd up-to-date met een urenregistratie app

Het grootste gedeelte van de administratie vindt tegenwoordig online plaats. Dit betekent dat er op afstand verantwoording afgelegd kan worden en dat het niet meer nodig is om ’s ochtends vroeg in te klokken en aan het eind van de dag weer uit te klokken om gewerkte uren efficiënt bij te houden. Kleinere bedrijven maken daarom veel gebruik van Excel. Maar de urenregistratie van TimeWriter biedt veel meer opties. Doordat deze ook gekoppeld is aan de app kan het personeel vanaf elke locatie zijn gewerkte uren bijhouden en wordt het automatisch geregistreerd in de tijdregistratie software. 

Tijdregistratie app

TimeWriters app voor urenregistratie personeel | Nu 2 maanden gratis

Met de app voor urenregistratie van TimeWriter is het bijhouden van gewerkte uren een fluitje van een cent. Deze app is niet alleen een simpele en effectieve oplossing van de juiste urenregistratie, maar maakt het ook nog eens een stuk goedkoper. Vaak hoeft er alleen maar aangegeven te worden van hoe laat tot hoe laat er aan een project is gewerkt. Ook is het geen probleem om even snel een uurtje ergens aan te werken en dit via de app door te geven. Zo blijft het voor iedereen duidelijk en overzichtelijk hoe het met de voortgang van een project gaat en wie waaraan werkt. Met een papieren administratie zou het bijhouden hiervan een hele klus geweest zijn.

Daarnaast biedt de app nog veel meer functies dan alleen urenregistratie. De budgetbewaking, verlofregistratie en facturatie zitten allemaal ook in het systeem. Alles is aan elkaar gekoppeld waardoor het een complete software is voor de boekhouding. De uren die gewerkt worden kunnen gelijk gefactureerd worden. De planning staat in de app waarmee iemand via één knop verlof kan aanvragen en de leidinggevende kan overzien of het dan mogelijk is. Daarnaast geeft de app complete rapportages waarmee de budgetten bewaakt kunnen worden.

TimeWriter is beschikbaar in drie versies:

Per onderneming kunt u zelf bekijken welke het beste bij uw bedrijf past. Groeit uw bedrijf, dan kunt u heel eenvoudig overstappen naar de andere software. Al deze softwares zijn gekoppeld aan de app. Onze apps zijn beschikbaar voor Android en iOS. Download de app en koppel deze aan je software. Hiermee kunnen uw werknemers vanaf elke locatie hun urenregistratie doen.