Urenregistratie software voor uren, facturen, budgetten en verlof

Een compleet en gebruiksvriendelijk systeem om vanaf elke locatie uren bij te houden, te factureren, budgetten te bewaken en verlof te registeren. Met versies voor kleinere en grote organisaties. TimeWriter is geschikt voor Windows en Mac en is er ook in een desktop en mobile cliënt.

 

Probeer nu 2 maanden gratis

Altijd actueel

Urenregistratie software

Met de juiste informatie neemt u snel beslissingen. TimeWriter geeft u dat inzicht, van uur tot uur. Zoals actuele informatie over de tijdsbesteding per klant of project, hoeveel tijd een medewerker besteedt of de winstgevendheid van een opdracht.

Flexibel voor elk bedrijf

De TimeWriter Standaard voorziet in de specifieke wensen van het mkb terwijl de TimeWriter Pro veelzijdig en krachtig genoeg is voor ondernemingen tot 1.000 fte’s. Elk met uitgebreide controle- en rapportageopties en snelle, persoonlijke service.

Compleet en op maat

Met TimeWriter houdt u de uren, budgetten en verloven gemakkelijk bij, worden facturen in de huisstijl opgemaakt en geëxporteerd naar diverse boekhoudpakketten en krijgt u elke rapportage zoals u het wenst.

Overal online toegang

Via de cloud gebruikt u vanaf elke plek de TimeWriter. Zo blijft uw registratie altijd actueel, waar u ook bent.

Gemakkelijk en intuïtief

Binnen een dag is de TimeWriter geïnstalleerd en in gebruik. Door iedereen, dankzij het gebruiksvriendelijke systeem.

Snelle, persoonlijke service

Om uren te registreren moet u geen uren hoeven te wachten. Daarom helpen wij snel en direct als er iets is.

Uitgebreide rapportage- en controleopties

Hoe u ook uw rapportages wilt inrichten, het kan met TimeWriter. Wel zo handig bij controles en voor wie verantwoording moet afleggen.

Compleet in elk opzicht

Voor urenregistratie, budgetten, verlof en facturering, maar ook voor elk bedrijf in elke branche.

Tevreden klanten

Klanten waarderen ons product met een 4.8 / 5. Lees hier de top5 reviews en hier alle reviews

 

Urenregistratie personeel efficiënt bijhouden

Voor ieder bedrijf is het belangrijk om efficiënt de uren registratie bij te houden. De urenregistratie van het personeel is belangrijk om te weten wanneer de werknemer aanwezig is, maar ook om te zien hoeveel uur die besteed heeft aan een bepaald project of voor een klant. Dat is niet alleen prettig voor de werkgever, maar ook voor de werknemer zelf. De werkgever wil dat zijn personeel zich aan de uren houdt, die afgesproken zijn en andersom wil de werknemer laten zien dat de uren goed worden ingezet. 

Vroeger was de urenregistratie van personeel vrij eenvoudig. Werknemers klokten op kantoor in en aan het einde van de dag uit. Tegenwoordig werkt personeel veel minder op kantoor. Maar daarnaast wordt er ook veel voor klanten gewerkt of wil een bedrijf de efficiëntie van een bepaald project zien. Door de uren constant te registreren heb je een kloppende administratie en zie je de productiviteit van een werknemer. Maar daarnaast is het ook makkelijker om volgende keer een factuur op te stellen omdat je weet hoeveel uur er aan besteed gaat worden. De urenregistratie van TimeWriter is gekoppeld aan de facturatie. Wanneer er voor klanten wordt gewerkt worden deze uren automatisch op de factuur gezet. De klant krijgt hiermee ook de omschrijvingen te zien wat de uitgevoerde taken geweest zijn. 

Urenregistratie personeel bijhouden met TimeWriter

Uren registratie personeel app gratis

Naast de software biedt TimeWriter ook een gratis app aan. Deze is automatisch gekoppeld aan de urenregistratie software. De app is heel eenvoudig in gebruik. Werknemers kunnen vanaf iedere locatie hun gewerkte uren registreren. Doordat werknemers vanaf thuis hun uren kunnen registreren zorgt dit dat de administratie altijd nauwkeurig en up-to-date is. Doordat werknemers hun uren met de app kunnen bijhouden kan het personeel de gedane taken tot op de minuut bijhouden. Hiermee werkt de app heel efficiënt voor de bedrijfsvoering. De apps zijn te gebruiken via Android en iOS waardoor al het personeel hier gebruik van kan maken.

Urenregistratie ​​​​​​​

​​​​​​​Voordelen van TimeWriter

Er zijn hele goede applicaties voor het registreren van uren van het personeel. Vaak schromen kleine bedrijven ervan om een softwarepakket of applicatie aan te kopen, uit angst dat deze erg duur zijn, of jaren aan implementatie procedures met zich meebrengen. Echter is geen van beide het geval. Zoek voor een organisatie die software of applicaties biedt, die passen bij uw organisatie. Applicaties die met u mee kunnen groeien. Vanaf zo’n 5 a 10 man personeel wordt het relevant om een goed registratie product aan te schaffen. Met een standaard-pakket komt u dan al heel ver. Een goede software voor urenregistratie personeel zorgt er bijvoorbeeld voor dat data op een veiligere en effectievere manier kan worden verzameld. Hierbij hoeven managers of een eigenaar niet zelf door de Excels heen te bladeren, maar kan hij of zij via een intuïtief dashboard zien hoe het personeel ervoor staat. Dit scheelt niet alleen heel veel werk, maar daarnaast biedt TimeWriter nog vele voordelen:

  • Altijd up-to-date budgetbewaking. Met de urenregistratie tool van TimeWriter is het mogelijk om uit de data interessante rapportages uit te draaien. Je krijgt direct inzichten in de gewerkte uren per personeelslid, de gewerkte uren door externe, of het aantal overuren van uw flexwerkers. Met enkele kliks heeft u al die data overzichtelijk voor u in grafieken, cijfers of tabellen. Dit is erg handig wanneer bijvoorbeeld flexwerkers moeten worden betaald.
  • Eenvoudige en snelle implementatie. Een van de grote voordelen van TimeWriter, is dat u deze binnen een dag download en implementeert. U kiest het pakket dat het beste aansluit bij uw organisatie en start de download. Vervolgens loopt u door een intuïtief set-up systeem heen en voor u het weet heeft uw organisatie een effectief systeem voor urenregistratie personeel. Elke medewerker krijgt een eigen account en kan direct de gewerkte uren invoeren. Ook is er de mogelijkheid om documenten te delen en projecten toe te voegen. Hierdoor kunnen gewerkte uren ook aan specifieke projecten of teams worden gekoppeld. Dit geeft een manager inzichten in hoe teams of projecten lopen en hoeveel uren hieraan besteed worden. Dit gemak van implementatie, de keuze uit verscheidene pakketten en de waardevolle data die u met een dergelijk systeem cadeau krijgt, zijn van onschatbare waarde voor elke organisatie van welke grootte dan ook.
  • Tijdregistratie en facturatie zijn aan elkaar gekoppeld. In de software kan je precies bij houden wat je hebt gedaan en voor welke klant. TimeWriter biedt hierbij ook de functie dat deze gewerkte uren automatisch 1 op 1 over te zetten op de factuur. De omschrijvingen worden ook automatisch op de factuur weergegeven zodat de klant geen vragen hier over heeft. 
  • Het is een tijd- en verlofregistratie ineen. Behalve dat werknemers hun planning kunnen inzien, de werkuren kunnen berekenen, kunnen de werknemers ook hun verlof aanvragen. Doordat dit allemaal aan elkaar gekoppeld is, kan de werkgever precies inzien of een verlof die dag goed uitkomt. 

Eenvoudig uren registreren van het personeel

Wilt u ook een altijd up-to-date urenregistratie van je personeel? Een software dat veel meer biedt dan alleen de urenregistratie? Dan zit je me TimeWriter, de onvolprezen software voor tijdregistratie, helemaal goed. Ondanks de vele mogelijkheden, is het gebruik van TimeWriter ontazettend eenvoudig. TimeWriter biedt een gratis versie aan voor ZZP'ers en Freelancers. En daarnaast nog twee versies, voor MKB'ers en voor grote ondernemingen. Wanneer je als bedrijf groeit, kan je eenvoudig overstappen van de ene versie naar de andere en neem je alle data mee. U kunt kiezen uit:

U kunt nu 2 maanden geheel vrijblijvend en gratis gebruik maken van TimeWriter. Dit om uit te testen of deze software ook bij u en uw onderneming past. Ontdek nu het eenvoud en gemak van TimeWriter!

Gratis urenregistratie software​​​​​​​

 

Urenregistratiesysteem: voor een duidelijk overzicht

Veel bedrijven werken met een urenregistratiesysteem. Hierin kan goed worden bijgehouden hoeveel uren hun personeel aan het werk zijn of om bij te houden hoelang zij met welke opdracht bezig te zijn. Het bijhouden van deze gegevens kan om verschillende redenen van belang zijn. Bijvoorbeeld voor een overzicht van de werkzaamheden van iedere werknemer, maar ook voor het kunnen factureren van de gewerkte uren aan een opdrachtgever. Zonder goed urenregistratiesysteem wordt dit allemaal een stuk lastiger. TimeWriter biedt een compleet urenregistratiesysteem om vanaf elke locatie de gewerkte uren bij te houden, te factureren, budgetten te bewaken en verlof te registreren. De software is erg flexibel en kan voor ieder bedrijf toegepast worden, van ZZP'er tot grote onderneming met 1000 werknemers.

Urenregistratiesysteem

Compleet urenregistratiesysteem voor al uw personeel

Het bijhouden van een urenregistratie gebeurt in sommige bedrijven met een prikklok, terwijl op andere plekken handmatig wordt genoteerd hoe lang er gewerkt is aan welke opdracht. Dit is vaak allemaal erg omslachtig en daarnaast vaak ook erg lastig. Een foutje is zo gemaakt en dan is het niet altijd meer duidelijk hoeveel uur er in een bepaalde klus is gaan zitten. Door gebruik te maken van een eenvoudige manier van urenregistratie  kunt u deze problemen oplossen. Er zijn bedrijven die Excel als urenregistratiesysteem gebruiken. Maar de urenregistratie software van TimeWriter is een stuk uitgebreider en ook nog heel eenvoudig in gebruik. Met behulp van het urenregistratiesysteem van TimeWriter kan u personeel eenvoudig hun gewerkte uren bijhouden. Zo heeft u een dudelijk overzicht hoe lang elke werknemer aan welke opdracht of welk product heeft besteed. Daarnaast is het eenvoudig om de gewerkte uren te factureren omdat de tijdregistratie en facturatie aan elkaar gekoppeld zijn. 

Urenregistratiesysteem personeel

Probeer nu het urenregistratiesysteem van TimeWriter!

Er zijn inmiddels veel tevreden bedrijven die gebruik maken van de software van TimeWriter voor het bijhouden van hun urenregistratie, verlofregistratie, facturatie en het bewaken van budgetten. Doordat er eerst gebruik gemaakt kan worden van een gratis proefversie kunt u als klant eerst ervaren of de software geschikt is. Waarschijnlijk zult u er erg tevreden over zijn, aangezien het heel erg intuïtief en flexibel is opgezet. De meeste mensen kunnen er meteen mee uit de voeten. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ook altijd contact opnemen met onze snelle klantenservice. Bent u op zoek naar het beste geteste urenregistratiesysteem? Dan bent u bij TimeWriter aan het goede adres. TimeWriter is beschikbaar in 3 versies:

U kunt geheel vrijblijvend 2 maanden gebruik maken van de gratis proefversie. Ontdek of de best geteste urenregistratiesysteem ook bij uw bedrijf past!

Eenvoudig en complete urenregistratie app

Een urenregistratie app is de oplossing om alle gewerkte uren eenvoudig en nauwkeurig bij te houden. Door een paar simpele klikken in een urenregistratie app kan de complete administratie goed worden bijgehouden. Een complete urenadministratie is lastiger geworden omdat werknemers steeds minder op kantoor te vinden zijn. Een negen-tot-vijf baan op kantoor wordt door veel mensen niet meer geambieerd. In plaats daarvan werken zij bijvoorbeeld liever één of twee dagen vanuit huis om meer tijd met hun gezin door te brengen of omdat ze geen trek hebben in de reis van en naar kantoor. Dankzij de komst van het internet is dit tegenwoordig gelukkig geen probleem meer. Omdat het voor veel projecten eigenlijk niet uitmaakt of de mensen die eraan werken wel of niet op kantoor zijn. Het resultaat is immers wat telt. Om te zorgen voor een correcte urenregistratie is de app van TimeWriter in combinatie met de software van TimeWriter de oplossing. Werknemers die thuis werken of projectmatig werken, kunnen eenvoudig via de TimeWriter app, alle uren gemakkelijk bij houden. Deze is gekoppeld aan de software waarbij werknemers, maar ook werkgevers veel meer functies hebben dan alleen de urenregistratie. Het is een complete software die uitblinkt in zijn eenvoud. Iedere werknemer kan zonder uitgebreide uitleg aan de slag met TimeWriter.

urenregistratie

Urenregistratie altijd up-to-date met een urenregistratie app

Het grootste gedeelte van de administratie vindt tegenwoordig online plaats. Dit betekent dat er op afstand verantwoording afgelegd kan worden en dat het niet meer nodig is om ’s ochtends vroeg in te klokken en aan het eind van de dag weer uit te klokken om gewerkte uren efficiënt bij te houden. Kleinere bedrijven maken daarom veel gebruik van Excel. Maar de urenregistratie van TimeWriter biedt veel meer opties. Doordat deze ook gekoppeld is aan de app kan het personeel vanaf elke locatie zijn gewerkte uren bijhouden en wordt het automatisch geregistreerd in de tijdregistratie software. 

Tijdregistratie app

TimeWriters app voor urenregistratie personeel | Nu 2 maanden gratis

Met de app voor urenregistratie van TimeWriter is het bijhouden van gewerkte uren een fluitje van een cent. Deze app is niet alleen een simpele en effectieve oplossing van de juiste urenregistratie, maar maakt het ook nog eens een stuk goedkoper. Vaak hoeft er alleen maar aangegeven te worden van hoe laat tot hoe laat er aan een project is gewerkt. Ook is het geen probleem om even snel een uurtje ergens aan te werken en dit via de app door te geven. Zo blijft het voor iedereen duidelijk en overzichtelijk hoe het met de voortgang van een project gaat en wie waaraan werkt. Met een papieren administratie zou het bijhouden hiervan een hele klus geweest zijn.

Daarnaast biedt de app nog veel meer functies dan alleen urenregistratie. De budgetbewaking, verlofregistratie en facturatie zitten allemaal ook in het systeem. Alles is aan elkaar gekoppeld waardoor het een complete software is voor de boekhouding. De uren die gewerkt worden kunnen gelijk gefactureerd worden. De planning staat in de app waarmee iemand via één knop verlof kan aanvragen en de leidinggevende kan overzien of het dan mogelijk is. Daarnaast geeft de app complete rapportages waarmee de budgetten bewaakt kunnen worden.

TimeWriter is beschikbaar in drie versies:

Per onderneming kunt u zelf bekijken welke het beste bij uw bedrijf past. Groeit uw bedrijf, dan kunt u heel eenvoudig overstappen naar de andere software. Al deze softwares zijn gekoppeld aan de app. Onze apps zijn beschikbaar voor Android en iOS. Download de app en koppel deze aan je software. Hiermee kunnen uw werknemers vanaf elke locatie hun urenregistratie doen.