Reviews vanuit Google

TimeWriter ⭐⭐⭐⭐☆

⭐⭐⭐⭐⭐
Al ruim 10 jaar werk ik met dit programma. Steeds direct helpdesk als er iets te vragen is, en nooit een vastloper of probleem met programma gehad. Zeer gebruiksvriendelijk. Ik heb in het verleden al meerdere urenverantwoordingsprogramma's gebruikt, maar deze is tot nu toe het makkelijkste en mooiste zelf te maken of standaard rapportages.
Tineke Mulder 2021.06.08 — in de afgelopen week
⭐⭐⭐⭐⭐
Na lang zoeken een goed programma gevonden om de gewerkte uren per klant te kunnen bijhouden. Goede rapport uitdraai mogelijk, je kunt werken met vele variabelen. Ik ben zeer tevreden iver deze software voor mijn administratiekantoor. Ook een zeer prettige helpdesk overigens, hetgeen voor mij ook een pre is.
Wanda de Schrijver 2021.06.08 — in de afgelopen week
⭐⭐⭐⭐⭐
Gebruik dit product al 15 jaar en vind het onmisbaar om mijn urenregistratie goed bij te houden. Erg makkelijk en doeltreffend programma. Kost me weinig tijd en geeft perfecte overzichten van de gedraaide uren en verdere benodigde info bij projecten. Zelfs factuur maken kan rechtstreeks. Verder is de support ook erg goed. Bij vragen wordt je snel en goed geholpen.
Raymond Mohnen 2021.06.08 — in de afgelopen week
⭐⭐⭐⭐☆
Sinds enige jaren gebruiken wij in ons bedrijf TimeWriter. Het bevalt goed omdat functionaliteit voorop staat. Tijdschrijven is een extra handeling die niet iedereen graag doet. Door de verschillende weergave van de tijd en de slimme zijbalk met veel voorkomende activiteiten is dit programma een aanrader. De prijs-kwaliteit verhouding is bijzonder goed. Van harte aanbevolen.
Wim A.B. 2021.06.08 — in de afgelopen week
⭐⭐⭐⭐⭐
Al jaren maak ik als zzp'er tot volle tevredenheid gebruik van TimeWriter voor mijn urenregistratie. Het programma kan alles wat ik met de ingevoerde data wil en is makkelijk in gebruik. De support is bovendien snel, persoonlijk en accuraat. Er bestaan vele urenregistratieprogramma's, maar ik ben en blijf fan van TimeWriter.
Anita Drost 2020.11.20 — 6 maanden geleden

 

Of lees alle reviews op google.

Deel deze pagina