Uren bijhouden app

TimeWriter heeft een app waarbij iedereen eenvoudig zijn/haar uren kan bijhouden. Deze app is geschikt voor meerdere type bedrijven. Wij bieden een gratis functie voor ZZP'ers en Freelancers. Maar daarnaast ook een uitgebreidere functie voor bedrijven tot 25 of tot 1.000 werknemers.

Voor een juiste urenadministratie is het uiteraard belangrijk om alle gewerkte uren zorgvuldig te registreren. De loonkosten is vaak de grootste kostenpost. Hierdoor is het belangrijk dat deze uren zo goed mogelijk worden bijgehouden en dat er zo efficiënt mogelijk gewerkt wordt. Werknemers kunnen eenvoudig hun urenregistreren via de app. Dit kan vanaf elke locatie, of ze nu thuis aan het werk zijn of op kantoor. De app is gekoppeld aan een complete software waarbij ieder bedrijf de gewerkte uren voor een klant weer eenvoudig kunnen facturen. 

Uren bijhouden app

Gewerkte uren bijhouden via de app vanaf elke locatie

Het fijne aan het uren bijhouden via een app is dat werknemers vanaf elke locatie de gewerkte uren kunnen bijhouden. We zien steeds meer dat mensen thuis of op locatie gaan werken en dan was het vaak een gedoe om de uren te registreren. Hiervoor hebben wij onze app gekoppeld aan onze urenregistratie software. Via de app kunnen werknemers vanaf iedere locatie hun gewerkte uren bijhouden. 

Veel meer functies dan alleen het bijhouden van uren

Met TimeWriter beschik je als bedrijf over een complete urenregistratie software. Deze urenregistratie software biedt meer functies dan alleen de gewerkte uren bijhouden. Werknemers kunnen via de app ook eenvoudig hun verlofdagen aanvragen. Daarnaast biedt de software functies als budgetbewaking en facturatie. Hierdoor kunnen werkgevers eenvoudig rapporten inzien of er efficiënt gewerkt wordt. Daarnaast biedt de facturatie vele voordelen dat er niet telkens een factuur gemaakt moet worden. De gewerkte uren komen automatisch in de factuur te staan. Deze factuur kan worden opgestuurd wanneer het daar tijd voor is. 

Gewerkte uren bijhouden app​​​​​​​

Eenvoudig uren bijhouden met TimeWriter

Wilt u een urenregistratie software die gekoppeld is aan een app? Dan heeft TimeWriter de beste tool voor u. Werknemers kunnen eenvoudig hun uren bijhouden via de app en als werkgever wordt dit allemaal opgeslagen in de software. Hierdoor kun je naast de urenregistratie ook de verlofregistratie, budgetbewakingen facturatie bijhouden. 

Dit systeem is eenvoudig in gebruik en helemaal niet duur om aan te schafffen. Daarnaast bieden wij 3 verschillende versies aan:

U kunt eerst geheel vrijblijvend en gratis 2 maanden gebruik maken van TimeWriter. Download de demo en probeer uit of deze software ook bij uw onderneming past!