Eenvoudige oplossingen sinds 1995

XSO, een afkorting voor xBase Software Ontwikkeling, werd in 1995 opgericht door Rinse Lemstra. Hij vond toen al dat veel toepassingen veel simpeler kon. Samen met zijn collega’s Pieter en Olaf werkte hij hard aan het ontwikkelen van boekhoudprogramma  TimeWriter en Stip-t. Pieter en Olaf ontwikkelen, testen en documenteren de voortgang en Rinse gaat over de bedrijfsvoering en voegt zo nu en dan inhoudelijk nog iets zinnigs toe.

 

TimeWriter: het meest flexibele product voor urenregistratie voor ondernemers

Door de jaren heen hebben wij ons bedrijf en TimeWriter verder uitgebouwd. TimeWriter staat inmiddels dan ook als een huis. Binnen onze bedrijfsvoering merken wij iedere dag weer hoe makkelijk TimeWriter werkt. Maar we hebben TimeWriter natuurlijk niet alleen voor onszelf gemaakt. We willen dat iedereen merkt hoe een urenregistratiepakket een groot verschil kan maken. Als we dat bereiken, zijn wij blij. Installeer hier de gratis proefversie en ervaar zelf de voordelen. 

 

Heb je nog vragen over TimeWriter? neem contact op!

Wil je meer weten over de werking van TimeWriter bedrijfssoftware? Neem dan contact met ons op! Wij zijn bereikbaar op info@xso.nl. Wij zorgen dat je snel een reactie krijgt. Liever direct contact? Bel dan naar 088 – 00 11 800. Waar mogen wij jou mee helpen?

 

 

 


Rinse Lemstra

Rinse Lemstra

Pieter Runia

Olaf van der Meer