Urenregistratie software voor uren, facturen, budgetten en verlof

Een compleet en gebruiksvriendelijk systeem om vanaf elke locatie uren bij te houden, te factureren, budgetten te bewaken en verlof te registeren. Met versies voor kleinere en grote organisaties. TimeWriter is geschikt voor Windows en Mac en is er ook in een desktop en mobile cliënt.

 

Probeer nu 2 maanden gratis

Altijd actueel

Urenregistratie software

Met de juiste informatie neemt u snel beslissingen. TimeWriter geeft u dat inzicht, van uur tot uur. Zoals actuele informatie over de tijdsbesteding per klant of project, hoeveel tijd een medewerker besteedt of de winstgevendheid van een opdracht.

Flexibel voor elk bedrijf

De TimeWriter Standaard voorziet in de specifieke wensen van het mkb terwijl de TimeWriter Pro veelzijdig en krachtig genoeg is voor ondernemingen tot 1.000 fte’s. Elk met uitgebreide controle- en rapportageopties en snelle, persoonlijke service.

Compleet en op maat

Met TimeWriter houdt u de uren, budgetten en verloven gemakkelijk bij, worden facturen in de huisstijl opgemaakt en geëxporteerd naar diverse boekhoudpakketten en krijgt u elke rapportage zoals u het wenst.

Overal online toegang

Via de cloud gebruikt u vanaf elke plek de TimeWriter. Zo blijft uw registratie altijd actueel, waar u ook bent.

Gemakkelijk en intuïtief

Binnen een dag is de TimeWriter geïnstalleerd en in gebruik. Door iedereen, dankzij het gebruiksvriendelijke systeem.

Snelle, persoonlijke service

Om uren te registreren moet u geen uren hoeven te wachten. Daarom helpen wij snel en direct als er iets is.

Uitgebreide rapportage- en controleopties

Hoe u ook uw rapportages wilt inrichten, het kan met TimeWriter. Wel zo handig bij controles en voor wie verantwoording moet afleggen.

Compleet in elk opzicht

Voor urenregistratie, budgetten, verlof en facturering, maar ook voor elk bedrijf in elke branche.

Tevreden klanten

Klanten waarderen ons product met een 4.8 / 5. Lees hier de top5 reviews en hier alle reviews

 

Urenregistratie Excel | TimeWriter biedt een gratis software aan met extra functionaliteiten

Veel bedrijven maken gebruik van urenregistratie Excel. Tot enkele jaren geleden was Excel ook de 'place to be' voor registratie van tijden, betalingen en financiën. Met Excel kun je allerlei templates gebruiken om in te budgetteren, begroten en registreren. Het bijhouden van een urenregistratie is voor veel startende ondernemers de ideale manier om bij te houden hoe lang en aan welke projecten gewerkt is. Het voordeel van Excel is dat de urenregistratie compleet naar wens opgesteld kan worden. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan een urenregistratie op projectbasis, of bijvoorbeeld op basis van de normale werkdag. Als het bestand online opgeslagen wordt, kan ook op afstand de uurregistratie bijgehouden worden. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos, al kost het natuurlijk wel wat tijd om het één en ander goed in te stellen. 

Excel lijkt zeer effectief, echter brengt het de nodige risico's met zich mee. De nadelen van Excel is dat de data manueel ingevoerd dient te worden en dat het een op zich staand product is. Dat wil zeggen dat anderen hier niet bij kunnen, mits het via een drive wordt gedeeld. Daarbij biedt Excel ook niet de mogelijkheid om bijvoorbeeld samen te werken met financiële software, of voor het automatiseren van betalingen. Ook het uitlezen van rapportages of grafieken van meerdere Excel bestanden bij elkaar is erg lastig. Excel is daardoor een ideaal programma voor hele kleine bedrijven die enkel de uren van een of twee mensen bijhouden, maar minder geschikt voor bedrijven die groter zijn dan vijf of tien man. Daarom biedt TimeWriter een gratis software aan met extra functionaliteiten wat ook nog erg gebruiksvriendelijk is.

Urenregistratie Excel

 

Urenregistratie ZZP excel gratis downloaden | Speciale software voor ZZP'ers en Freelancers

Veel ZZP'ers en Freelancers zijn op zoek naar een urenregistratie excel template. TimeWriter biedt niet alleen een template, maar een gehele software die gratis is voor ZZP'ers en Freelancers. Deze werkt completer en eenvoudiger overzichtelijker dan Excel. Het fijne is dat alles automatisch wordt opgeslagen in de cloud. Je kan nooit de administratie kwijt raken. Daarnaast hoef je ook niet overal verschillende templates vandaan te halen, maar kan je zelf flexibel bekijken wat je wel en niet wilt gebruiken. Deze tijdwinst kan je weer besteden aan het werk wat je het liefste doet.

Wanneer je onderneming hard groeit, dan wordt de urenregistratie in Excel op een gegeven moment zo complex en onoverzichtelijk dat de voordelen als sneeuw voor de zon verdwijnen. In zulke situaties kan het lonend zijn om toch naar het aanbod van derde partijen te kijken en het onderhoud van de urenregistratie uit handen te geven. Het is verstandig om gelijk al met een tijdregistratiesoftware te beginnen omdat je anders alle data niet eenvoudig kan meenemen. TimeWriter biedt een gratis software aan voor ZZP'ers en Freelancers. Daarnaast twee betaalde softwares, één voor MKB en één voor grote ondernemingen. Deze softwares zijn zeer goed betaalbaar en daarnaast erg eenvoudig in gebruik.

urenregistratie excel template​​​​​​​

Voordelen van TimeWriter ten opzichte van een urenregistratie excel template

Bent u opzoek naar een urenregistratie excel template? Wij bieden een software aan waarin dit allemaal ook mogelijk is, maar dan nog een veel extra functionaliteiten. Het implementeren van een urenregistratie software is gemakkelijk. Net zoals bij een urenregistratie Excel, kan het programma gewoon gedownload worden vanaf het internet. Hierbij kan vaak eerst gebruik gemaakt worden van een proefperiode, voordat de licentie in gaat. Hierbij kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een standaard-pakket voor MKB, maar ook voor een Pro-pakket wanneer een organisatie meerdere functionaliteiten nodig heeft. Zo is er voor elke situatie een goede oplossing.

Daarnaast is de tijdregistratie automatisch gekoppeld aan de facturatie. De uren die je werkt voor een klant, worden automatisch inclusief omschrijving op de factuur gezet. 

Het meest gebruikte functionaliteit binnen TimeWriter is het berekenen van werkuren. Maar werknemers kunnen veel meer met deze software. De gehele planning per werknemer kunnen weergegeven worden. Maar daarnaast kan de werknemer ook zijn verlof regelen via deze software. De leidinggevende kan precies inzien wanneer wie aanwezig is. 

Daarnaast biedt TimeWriter ook een app aan die gekoppeld is aan de software. Werknemers kunnen hierdoor vanaf elke locatie hun uren registreren. Of je nu thuis werkt, op locatie of gewoon op kantoor. De urenregistratie blijft hierdoor altijd up-to-date.

Maak gebruik van de urenregistratie software van TimeWriter | Gratis voor ZZP'ers | Complete software 2 maanden gratis voor ondernemingen

TimeWriter biedt veel meer voordelen dan de urenregistratieformulieren in Excel. U kunt nu 2 maanden gratis en geheel vrijblijvend gebruik maken van deze software. Ontdek of deze software ook zo goed bij uw onderneming past. Vele grote bedrijven gingen u al voor. De software van TimeWriter is beschikbaar in 3 versies:

Wanneer uw bedrijf groeit, kunt u heel eenvoudig overstappen van de ene naar de andere versies. Ontdek nu het gemak en eenvoud van TimeWriter!

Urenregistratie zzp excel gratis downloaden​​​​​​​