​​ Urenregistratie voor programmeurs & ICT’ers

Als programmeur of ICT’er werkt u in de meeste gevallen met meerdere medewerkers aan een project of opdracht. Bovendien zien wij vaak dat programmeurs & ICT’ers op verschillende momenten aan een project en opdrachten werken. Voor een projectmanager is het erg belangrijk om de urenregistratie overzichtelijk bij te houden. Het is namelijk van belang dat budgetten bewaakt worden en u als programmeur of ICT’er dus transparant kan zijn richting uw klanten. Met het urenregistratie systeem van TimeWriter hoeft u zich hier geen zorgen meer om te maken. Zo kunt u als programmeur of ICT’er zich bezighouden met het ontwikkelen van ijzersterke codes.

 Budgetbewaking voor programmeurs & ICT’ers

Naast het registreren van uren voor programmeurs & ICT’ers is budgetbewaking met de app en desktop-versie van TimeWriter ook mogelijk. Tegenwoordig is budgetbewaking steeds belangrijker geworden voor programmeurs om overzicht in te houden. Klanten en projecten vragen namelijk naar een duidelijke inschatting van de verwachte uren en dus kosten die nodig zijn. De slimme technieken van uren berekenen en uren bijhouden binnen TimeWriter zorgen ervoor dat u als ICT-bureau ook de urenverantwoording richting klanten op orde hebt. TimeWriter helpt u als programmeur bovendien om inzicht in de tijdsbesteding en het beschikbare budget te krijgen. Actuele informatievoorziening stelt u als budgetbeheerder in staat om constant de begrote kosten te kunnen vergelijken met de gerealiseerde kosten. Met TimeWriter zorgt u dat het budget wordt bewaakt en dat klanten en projecten winstgevend zijn!

 Overzichtelijk factureren voor programmeurs & ICT’ers

Met TimeWriter beschikt u over alle informatie op 1 overzichtelijke plek. Als ICT-bureau of programmeur maakt u vaak gebruik van verschillende programma’s die uw boekhouding en facturering bijhouden. Wij horen vaak van programmeurs dat het bijhouden van de administratie een tijdrovende klus is met urenregistratie, verlofregistratie en verzuim.  Zeker wanneer dit nog handmatig moet worden ingevuld in Excel, een document of op losse papieren. Met de applicatie of desktop-versie van TimeWriter worden al uw zorgen ontnomen. TimeWriter is zo ingesteld dat het handige koppelingen maakt met boekhoudprogramma’s die worden gebruikt door programmeurs. Hierdoor is het nog nooit zo eenvoudig geweest om aangemaakte urenregistratie om te zetten in duidelijke facturen. Daarbij is er de mogelijkheid om uw facturen vorm te geven in de huisstijlkleuren van uw ICT-bureau. Zo zijn de facturen van uw organisatie net zo krachtig als uw geschreven codes.

 Klantervaring van programmeur/ ICT’er 

"TimeWriter voldoet ruim aan deze eisen."
"The Backbone was op zoek naar een pakket wat de interne processen kan ondersteunen in de registratie van uren. Het pakket moest intuïtief zijn en zeker niet omslachtig. TimeWriter voldoet ruim aan deze eisen. TimeWriter wordt binnen The Backbone gebruikt voor het vastleggen van de uren die gemaakt worden ten behoeve van diensten en projecten. De geregistreerde uren worden intern geaccordeerd en vervolgens gebruikt voor de facturatie naar klanten en het meten van bestede uren. Om dit zo efficiënt mogelijk te laten verlopen heeft The Backbone eigen rapportages ontwikkeld die gebruikt worden binnen TimeWriter report." (Martin Meijer, The Backbone)

 Gratis 2 maanden urenregistratie systeem voor programmeurs & ICT’ers


Programmeurs waarderen ons product met een 4.8/5! Dit komt doordat u bij ons altijd het urenregistratiesysteem 2 maanden gratis op de proef neemt. Geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen. Zo weet u zeker of ons systeem aan de wensen en behoefte voldoet van uw branche voordat u de licentie aanschaft.

TimeWriter , 2 maanden gratis op proef

Wilt u weten of de TimeWriter iets voor uw organisatie is? Probeer het dan eerst 2 maanden gratis uit! Download het nu, gebruik het met alle opties en na deze vrijblijvende proefperiode besluit u of u het wilt blijven gebruiken of er toch mee stopt. Meer weten? Vraag het ons gerust!

 

Klik hier om TimeWriter nu te proberen

 

Zij kozen al voor TimeWriter

Pakketten voor urenregistratie

Standaard

 • Voor bedrijven van 5 – 25 medewerkers
 • Lokaal en in de cloud
 • Ook voor rapportages, budgetbewaking, verlofregistratie en facturering
 • Licenties voor 5 tot 50 gebruikers
 • V.a. € 215 per jaar, ex btw, incl. support

Pro

 • Voor organisaties van 25 – 1.000 fte’s
 • Lokaal, op uw server en in de cloud
 • Ook voor rapportages, budgetbewaking, verlofregistratie en facturering
 • Offline werken mogelijk
 • Incl. accorderingsoptie
 • Licenties voor 10 tot onbeperkt aantal gebruikers
 • V.a. € 935 per jaar, ex btw, incl. support

Freeware

 • Alleen voor persoonlijk gebruik
 • Lokaal en in de cloud
 • Standaard rapporten mogelijk
 • Gratis bij 1 gebruiker
 • Support tegen betaling