Urenadministratie systeem voor bedrijven

Een goed urenadministratie systeem is van essentieel belang voor iedere onderneming. Zeker als het gaat om het bijhouden van de gewerkte uren. Het softwarepakket van TimeWriter maakt deze urenregistratie nu makkelijker dan ooit tevoren. Het is vaak moeilijk om een goed werkend urenadministatiesysteem op te zetten. Toch is het, zeker bij grotere bedrijven, belangrijk om een goed overzicht te behouden van de uren die medewerkers maken en de tijd die wordt gefactureerd. Om dit zo simpel mogelijk te houden heeft TimeWriter een handig urenadministatie systeem ontwikkeld. De software is toegankelijk, makkelijk te installeren en levert krachtige rapportages.

Het is een compleet systeem waarin werknemers hun uren kunnen bijhouden. De tool omvat het hele proces van planning tot budget. Voor werkgevers is er vanuit de rapportages te zien of er per periode, project of medewerker te zien is of alles binnen de planning verloopt en waar zo nodig bijgeschaafd moet worden. Het softwaresysteem maakt budgetbewaking overzichtelijk en handelbaar.

urenadministratie

Voordelen van een compleet en overzichtelijke urenadministratie

Niemand zit er op te wachten om elk uur te moeten opschrijven waar men mee bezig is. Toch is dat in heel veel gevallen nodig en goed voor een bedrijf.

Is er personeel aanwezig in een bedrijf, dan is een urenadministratie nuttig om te zien of de tijd die de werknemer wordt ingezet ook efficiënt wordt gebruikt. Niet één bedrijf is er bij gebaat dat het personeel uren aanwezig is terwijl er geen werk is. Ook de werknemer zelf vindt het niet prettig om op het werk te zijn terwijl hij niet presteert. Met een goede urenadministratie kan zoiets goed voorkomen worden. Alles staat dan duidelijk vermeld en daardoor kan de werkgever een goed gesprek aangaan met zijn werknemer. De werknemer kan op een ander tijdstip worden ingezet, zodat er efficiënter met de tijd wordt omgegaan. De werknemer kan ook via het urenadministratie systeem zelf verlof aanvragen. De persoon die hier over gaat, kan dit accepteren of weigeren. Deze persoon kan overzichtelijk inzien hoeveel uur er voor die dag al verlof is aangevraagd. 

Een ander groot voordeel van een goede urenadministratie is, dat er betere offertes kunnen worden uitgebracht. Wanneer goed wordt bijgehouden hoeveel tijd er nodig is voor bepaalde werkzaamheden kunnen offertes scherp gemaakt worden en kan men veel teleurstelling voorkomen. Word er gefactureerd per uur, dan is het zeker aan te raden een goede urenadministratie bij te houden. Het aantal gewerkte uren hoeft dan geen “natte vingerwerk” meer te zijn. Er kan precies uitgerekend worden hoeveel uren er besteedt zijn aan een bepaalde opdracht en de klant betaald alleen voor de echt gemaakte uren.

Elk uur in een bedrijf wordt niet alleen aan de productie of dienstverlening besteedt. Ook aan de acquisitie, vergaderingen, administratie en dergelijke wordt veel tijd besteedt. Ook deze uren kunnen in een goede urenadministratie gezet worden.

Een goede urenadministratie is onmisbaar in een bedrijf. Het geeft duidelijkheid aan iedereen die betrokken is bij een bedrijf en er kan veel geld mee bespaart worden, omdat het personeel dan goed kan worden ingezet en er goede aanbiedingen voor de klant kunnen worden gemaakt.

Een urenadministratie software voor ieder type bedrijf

TimeWriter biedt een urenadministatie software voor zowel de kleinere (tot 25 werknemers) als voor de grotere onderneming, tot een capaciteit van 1000 medewerkers. De systemen zijn vergelijkbaar en het is dus makkelijk om op een later tijdstip over te stappen mocht u hier behoefte aan hebben. Wilt u zelf eens wat dit  voor uw bedrijf kan betekenen, bekijk dan de online-demonstratie. Zo ervaart u meteen hoe makkelijk de administratie van uw bedrijf kan worden met de het urenregistratie programma van TimeWriter.

De urenadministratie software van TimeWriter is een makkelijk systeem om mee te werken. Uw medewerkers vullen hun uren in en het urenadministatie systeem geeft u alle informatie die u nodig heeft. Met één druk op de knop heeft u zo een weergave van bijvoorbeeld het aantal gewerkte uren per klant, omzet per medewerker of de kostenontwikkeling over het afgelopen jaar. Daarnaast biedt het urenadministatie systeem van TimeWriter u de mogelijkheid om de uren van uw medewerkers nauwkeurig te controleren. Medewerkers zien zelf wanneer er uren ontbreken in het systeem en zullen deze zelf moeten invullen. Zo worden ‘verloren uurtjes’ voorkomen. Ook kan het systeem gekoppeld worden aan uw facturering, waardoor de gewerkte uren via TimeWriter direct op uw facturen komen te staan.

Urenadministratie systeem

Probeer TimeWriters urenadministratie systeem 2 maanden gratis en geheel vrijblijvend uit

Het meest fijne aan het urenadministratie systeem van TimeWriter is dat het systeem volledig is. Werknemers kunnen hun eigen uren berekenen. Het systeem laat zien waar de 'gaten' in het weekrooster zitten. En daarnaast ook volledig voor werkgevers. Zij kunnen op elk moment de uren inzien en een rapport maken. Daarnaast kunnen zij de gewerkte uren ook met één knop factureren richting de klant. Per periode, project of medewerker is snel te zien of alles juist verloopt en waar eventueel iets moet worden aangepast. 
 
De urenadministratie software van TimeWriter is eenvoudig te installeren en kan door iedere werknemer eenvoudig gebruikt worden. De eerste 2 maanden kunt u TimeWriters urenadministratie geheel vrijblijvend en gratis testen! TimeWriter heeft 3 verschillende versies:
·  TimeWriter Standaard (voor bedrijven tot ± 25 medewerkers)
·  TimeWriter Pro (voor bedrijven tot 1000 medewerkers)
·  TimeWriter Freeware (gratis urenadministratie software voor 1 gebruiker, veel gebruikt door ZZP'ers en Freelancers)
 
Met al deze versies haalt u een betrouwbare software voor urenadministratie in huis. Probeer het nu uit!