Effectieve urenregistratie voor elke branche!


Door de jaren heen heeft TimeWriter mooie klanten mogen verwelkomen uit verschillende branches. Wij werken samen met architecten, programmeurs, marketeers en nog veel meer! Met onze kennis en ervaring is TimeWriter zo ingericht dat het urenregistratie systeem aansluit op de behoefte en wensen die per branche gelden. Naast tijdregistratie is TimeWriter hét complete en gebruiksvriendelijke systeem voor verlofregistratie, factureren, budgetbewaking en inzicht in verzuim. Uren registreren waar en wanneer u maar wilt was nog nooit zo eenvoudig via onze slimme app en desktop-versie. 
Lees hieronder welke bedrijven uit uw branche u voorgingen met het urenregistratie systeem van TimeWriter.

 Urenregistratie voor architecten

Als architect werkt u nooit aan één enkele opdracht, maar lopen meerdere projecten tegelijkertijd. Bovendien ligt uw focus op het ontwerpen, vormgeven en creëren van al deze prachtige projecten. Uiterst belangrijk is daarom een snel en gemakkelijk urenregistratie systeem. Want laten we eerlijk zijn, het administratieve gedeelte van tijdregistratie binnen uw bedrijf is niet altijd het leukste. Lees meer over urenregistratie voor architecten.

 Urenregistratie voor ingenieurs

Als ingenieur of ingenieursbureau houdt u zich bezig met het leveren van diensten op het gebied van advisering en begeleiding voor technische projecten. Bij de voorbereiding en uitvoering van dergelijke projecten en opdrachten zijn meerdere partijen betrokken. Wij zien dat ingenieurs en ingenieursbureaus vaak veel tijd kwijt zijn aan urenregistratie. Daarnaast is verlofregistratie, factureren, budgetbewaking en inzicht in verzuim een tijdrovende klus. Met het urenregistratie systeem van TimeWriter hoeft u zich hier geen zorgen meer om te maken. Zo kunt u als ingenieur zich bezighouden met het ontwerpen van economische, efficiënte en indrukwekkende constructies! Lees meer over urenregistratie voor ingenieurs.

 Urenregistratie voor programmeurs & ICT’ers

Als programmeur of ICT’er werkt u in de meeste gevallen met meerdere medewerkers aan een project of opdracht. Bovendien zien wij vaak dat programmeurs & ICT’ers op verschillende momenten aan een project en opdrachten werken. Voor een projectmanager is het erg belangrijk om de urenregistratie overzichtelijk bij te houden. Het is namelijk van belang dat budgetten bewaakt worden en u als programmeur of ICT’er dus transparant kan zijn richting uw klanten. Met het urenregistratie systeem van TimeWriter hoeft u zich hier geen zorgen meer over te maken. Zo kunt u als programmeur of ICT’er zich bezighouden met het ontwikkelen van ijzersterke codes. Lees meer over urenregistratie voor programmeurs & ICT’ers.

 Urenregistratie voor marketeers

Als marketeer bent u druk bezig met het ontwikkelen, uitvoeren en testen van SEO- of SEA-activiteiten. Voor uw klanten zet u graag de krachtigste teksten neer die ranken in Google of ontwerpt u winstgevende advertentiecampagnes in Google Ads. Hierbij is het overzichtelijk bijhouden van uw uren voor klanten en projecten essentieel. Vaak heeft u als marketeer voor een klant een bepaald aantal uren per maand beschikbaar. Bovendien kunnen meerdere projecten lopen bij uw marketingbureau waar verschillende medewerkers aan werken. Met het urenregistratie systeem van TimeWriter houdt u snel en eenvoudig de uren bij, bewaakt u de budgetten en kunt u dus transparant zijn richting klanten. Lees meer over urenregistratie voor marketeers.

 Urenregistratie voor reclamebureaus

Reclamebureaus en medewerkers zijn vaak ontzettend druk bezig met het bedenken en uitwerken van hun creatieve gedachtes. Meerdere medewerkers werken vaak aan dezelfde projecten of opdrachten. Om duidelijkheid en overzicht te houden binnen uw reclamebureau is het volledig registeren van uw uren zeer belangrijk.  Zo is altijd voor de projectmanager concreet te zien welke medewerker hoeveel uur heeft gewerkt aan een bepaald project en hoeveel uren of budget er nog over is voor de klant. Met het urenregistratie systeem van TimeWriter houdt u snel en eenvoudig de uren bij, bewaakt u de budgetten en kunt u dus transparant zijn richting klanten.
 

TimeWriter , 2 maanden gratis op proef

Wilt u weten of de TimeWriter iets voor uw organisatie is? Probeer het dan eerst 2 maanden gratis uit! Download het nu, gebruik het met alle opties en na deze vrijblijvende proefperiode besluit u of u het wilt blijven gebruiken of er toch mee stopt. Meer weten? Vraag het ons gerust!

 

Klik hier om TimeWriter nu te proberen

 

Pakketten voor urenregistratie

Standaard

 • Voor bedrijven van 5 – 25 medewerkers
 • Lokaal en in de cloud
 • Ook voor rapportages, budgetbewaking, verlofregistratie en facturering
 • Licenties voor 5 tot 50 gebruikers
 • V.a. € 215 per jaar, ex btw, incl. support

Pro

 • Voor organisaties van 25 – 1.000 fte’s
 • Lokaal, op uw server en in de cloud
 • Ook voor rapportages, budgetbewaking, verlofregistratie en facturering
 • Offline werken mogelijk
 • Incl. accorderingsoptie
 • Licenties voor 10 tot onbeperkt aantal gebruikers
 • V.a. € 935 per jaar, ex btw, incl. support

Freeware

 • Alleen voor persoonlijk gebruik
 • Lokaal en in de cloud
 • Standaard rapporten mogelijk
 • Gratis bij 1 gebruiker
 • Support tegen betaling