Urenregistratie voor architecten

Als architect werkt u nooit aan één enkele opdracht, maar lopen meerdere projecten tegelijkertijd. Bovendien ligt uw focus op het ontwerpen, vormgeven en creëren van al deze prachtige projecten. Uiterst belangrijk is daarom een snel en gemakkelijk urenregistratie systeem. Want laten we eerlijk zijn, het administratieve gedeelte van tijdregistratie binnen uw bedrijf is niet altijd het leukste. 

 Budgetbewaking voor architecten

Naast het registreren van uren binnen TimeWriter is budgetbewaking voor uw projecten als architect met de app en desktop-versie ook mogelijk. Tegenwoordig is wordt budgetbewaking steeds belangrijker voor architectenbureaus om overzicht in te houden. Klanten en projecten vragen namelijk naar een duidelijke inschatting van de verwachte uren en die gemaakt zullen worden. De slimme technieken van uren berekenen en uren bijhouden binnen TimeWriter zorgen ervoor dat u als opdrachtgever ook de urenverantwoording richting klanten op orde hebt. TimeWriter helpt u bovendien om inzicht in de tijdsbesteding en het beschikbare budget te krijgen. Actuele informatievoorziening stelt u als budgetbeheerder in staat om constant de begrote kosten te kunnen vergelijken met de gerealiseerde kosten. Met TimeWriter zorgt u dat het budget wordt bewaakt en dat klanten en projecten winstgevend zijn!

 Overzichtelijk factureren voor architecten

Met TimeWriter beschikt u over alle informatie op één overzichtelijke plek. Als architectenbureau of architect maakt u vaak gebruik van verschillende programma’s die uw boekhouding en facturering bijhouden. Wij horen vaak van architecten dat het bijhouden van de administratie een tijdrovende klus is met urenregistratie, verlofregistratie en verzuim.  Zeker wanneer dit nog handmatig moet worden ingevuld in Excel, een document of op losse papieren. Met de applicatie of desktop-versie van TimeWriter worden al uw zorgen ontnomen. TimeWriter is zo ingesteld dat het handige koppelingen maakt met boekhoudprogramma’s die worden gebruikt door architecten. Hierdoor is het nog nooit zo eenvoudig geweest om aangemaakte urenregistratie om te zetten in duidelijke facturen. Daarbij is er de mogelijkheid om uw facturen vorm te geven in de huisstijlkleuren van uw architectenbureau. Zo zien de facturen van uw organisatie er net zo strak en professioneel uit als uw afgeronde projecten!

 Klantervaring van architect

 Gratis 2 maanden urenregistratiesysteem voor architecten

Architecten waarderen ons product met een 4.8/5! Dit komt doordat u bij ons altijd het urenregistratie systeem 2 maanden gratis op de proef neemt. Geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen. Zo weet u zeker of ons systeem aan de wensen en behoefte voldoet van uw branche voordat u de licentie aanschaft.


 

TimeWriter , 2 maanden gratis op proef

Wilt u weten of de TimeWriter iets voor uw organisatie is? Probeer het dan eerst 2 maanden gratis uit! Download het nu, gebruik het met alle opties en na deze vrijblijvende proefperiode besluit u of u het wilt blijven gebruiken of er toch mee stopt. Meer weten? Vraag het ons gerust!

 

Klik hier om TimeWriter nu te proberen

 

Zij kozen al voor TimeWriter