Reviews vanuit Google

TimeWriter ⭐⭐⭐⭐☆

⭐⭐⭐⭐⭐
Ik gebruik nu sinds een aantal jaar TimeWriter en ik vind het een ontzettend handige en gebruiksvriendelijke tool. Ik heb vaak terugkerende afspraken en de mogelijkheden om die snel in te voeren zijn voor mij een belangrijke reden om TimeWriter te gebruiken, maar ook de andere functionaliteiten, zoals een koppeling met mijn agenda, zorgen ervoor dat ik niet meer tijd hoef te besteden aan tijdschrijven dan absoluut noodzakelijk. Echt een aanrader!
Annemieke Augusteijn 2022.09.15 — 6 maanden geleden
⭐⭐⭐⭐⭐
Wij gebruiken TimeWriter al jaren voor onze urenregistratie. Onlangs zijn we overgestapt op de cloudversie. We waren al tevreden, maar zijn nu echt super content met het gebruikersgemak (nog eenvoudiger) en de rapportage (nog uitgebreider).
administratie noordhoek 2021.06.08 — een jaar geleden
⭐⭐⭐⭐⭐
Ik gebruik inmiddels al ruim 2 jaar TimeWriter. TimeWriter is een goed, eenvoudig werkend softwarepakket tegen een scherpe prijs. Kan het iedereen aanraden.
Bart Naafs 2021.06.08 — een jaar geleden
⭐⭐⭐⭐☆
Sinds enige jaren gebruiken wij in ons bedrijf TimeWriter. Het bevalt goed omdat functionaliteit voorop staat. Tijdschrijven is een extra handeling die niet iedereen graag doet. Door de verschillende weergave van de tijd en de slimme zijbalk met veel voorkomende activiteiten is dit programma een aanrader. De prijs-kwaliteit verhouding is bijzonder goed. Van harte aanbevolen.
Wim A.B. 2021.06.08 — een jaar geleden
⭐⭐⭐⭐⭐
Al jaren maak ik als zzp'er tot volle tevredenheid gebruik van TimeWriter voor mijn urenregistratie. Het programma kan alles wat ik met de ingevoerde data wil en is makkelijk in gebruik. De support is bovendien snel, persoonlijk en accuraat. Er bestaan vele urenregistratieprogramma's, maar ik ben en blijf fan van TimeWriter.
Anita Drost 2020.11.20 — 2 jaar geleden

 

Of lees alle reviews op google.