Reviews vanuit Google

TimeWriter ⭐⭐⭐⭐☆

⭐⭐⭐⭐☆
Tevreden over dit systeem. Op eenvoudige wijze kan ik mijn werkgegevens invullen,
Haije Vondeling 2024.01.24 — een maand geleden
⭐⭐⭐⭐⭐
Ik gebruik nu sinds een aantal jaar TimeWriter en ik vind het een ontzettend handige en gebruiksvriendelijke tool. Ik heb vaak terugkerende afspraken en de mogelijkheden om die snel in te voeren zijn voor mij een belangrijke reden om TimeWriter te gebruiken, maar ook de andere functionaliteiten, zoals een koppeling met mijn agenda, zorgen ervoor dat ik niet meer tijd hoef te besteden aan tijdschrijven dan absoluut noodzakelijk. Echt een aanrader!
Annemieke Augusteijn 2022.09.15 — een jaar geleden
⭐⭐⭐⭐⭐
Na lang zoeken een goed programma gevonden om de gewerkte uren per klant te kunnen bijhouden. Goede rapport uitdraai mogelijk, je kunt werken met vele variabelen. Ik ben zeer tevreden iver deze software voor mijn administratiekantoor. Ook een zeer prettige helpdesk overigens, hetgeen voor mij ook een pre is.
Wanda de Schrijver 2021.06.08 — 2 jaar geleden
⭐⭐⭐⭐⭐
Wij gebruiken TimeWriter al jaren voor onze urenregistratie. Onlangs zijn we overgestapt op de cloudversie. We waren al tevreden, maar zijn nu echt super content met het gebruikersgemak (nog eenvoudiger) en de rapportage (nog uitgebreider).
administratie noordhoek 2021.06.08 — 2 jaar geleden
⭐⭐⭐⭐☆
Sinds enige jaren gebruiken wij in ons bedrijf TimeWriter. Het bevalt goed omdat functionaliteit voorop staat. Tijdschrijven is een extra handeling die niet iedereen graag doet. Door de verschillende weergave van de tijd en de slimme zijbalk met veel voorkomende activiteiten is dit programma een aanrader. De prijs-kwaliteit verhouding is bijzonder goed. Van harte aanbevolen.
Wim A.B. 2021.06.08 — 2 jaar geleden

 

Of lees alle reviews op google.