Bestel TimeWriter

Wilt u ook efficiënter werken? Gebruik dan TimeWriter voor de urenregistratie en verwerk snel de facturen, verloven, bewaak nauwgezet de budgetten en wees altijd op de hoogte met snel inzicht in de laatste data van uw bedrijf.

Klik hier om TimeWriter nu te bestellen

Zonder verplichtingen

Voorafgaand kunt voor een proefperiode van 2 maanden een evaluatie-licentie aanvragen m.b.v. het programma. Bevalt het softwarepakket u niet in die periode, dan kunt u zonder enige verplichtingen het gebruik stoppen. Dit geldt voor alle versies: Pro en Standaard. Freeware is gratis en kunt u sowieso zonder verplichtingen blijven gebruiken.

Gratis vrijblijvende proefperiode van 2 maanden

Om TimeWriter zelf te proberen downloadt u de software. Deze is 2 maanden lang geheel gratis en vrijblijvend. Tijdens de download geeft u aan welke versie u wilt gebruiken. 10 dagen voor het verstrijken van de proefperiode ontvangt u een waarschuwing van het programma. Wilt u het gebruik voortzetten, dan vult u onderstaand bestelformulier in. Tijdens de gratis proefperiode kunt u gebruik maken van onze helpdesk. Gebruikers van de freeware versie kunnen support krijgen  door een supportticket hiervoor aan te schaffen. De kosten daarvoor zijn € 15,00 per incident. 

Informatie over de gebruikerslicentie

De gebruikerslicentie voor TimeWriter geeft u voor 1 jaar recht op het gebruik van, support voor en updates van TimeWriter. De gebruiksovereenkomsten worden afgesloten voor de duur van 1 jaar en worden automatisch verlengd. Ongeveer 2 maanden voor het aflopen van het licentiejaar ontvangt u een e-mail ter herinnering. Wenst u het gebruik te beëindigen, dan kunt u de overeenkomt op dat moment annuleren. Na beëindiging van de gebruikersovereenkomst kunt u wel de rapportagecliënt blijven gebruiken om de ingevoerde boekingen nog te raadplegen.

Klik hier om TimeWriter nu te bestellen

Belangrijke informatie

Op al onze transacties zijn deze gebruiksvoorwaarden van toepassing. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.