Tijdregistratiesysteem | Eenvoudig registreren van gewerkte uren

Met het tijdregistratiesysteem van TimeWriter kunt u in een handomdraai de tijdregistratie binnen uw organisatie vergemakkelijken en verbeteren. Nog steeds maken veel bedrijven gebruik van de traditionele prikklok, een urenregistratie formulier of een Excel sheet. Maar met een digitaal tijdregistratiesysteem kunnen alle werknemers heel eenvoudig de gewerkte uren bijhouden vanaf elke werplek. Met dit systeem worden de uren eenvoudig berekend per klant of per opdracht. Het tijdregistratiesysteem van TimeWriter biedt veel functies, maar blink uit in zijn eenvoud. Daarnaast is het systeem ook echt niet duur. U zult merken hoe snel het tijdregistratiesysteem van TimeWriter u geld gaat opleveren. De gewerkte uren zijn met dit tijdregistratiesysteem altijd overzichtelijk en omdat het een systeem is waarbij de facturatie, boekhouding, verlofregistratie en planning allemaal aan elkaar gekoppeld zijn, heb je veel minder werk aan deze taken. De software van TimeWriter biedt als vele opties:

  • Overzichtelijk tijdregistratiesysteem
  • Nauwkeurige budgetbewaking
  • Eenvoudig projecten plannen en evalueren
  • Krachtige rapportages en grafieken
  • Tijdregistratie en facturatie inéén 
  • Een app die gekoppeld is aan de software

Tijdregistratiesysteem

 

 

TimeWriters urenregistratiesysteem biedt veel meer voordelen dan een urenregistratie formulier

TimeWriter biedt veel voordelen. Het is niet voor niets het veelgeprezen en krachtige software pakket voor tijdregistratie. Met TimeWriter kunnen alle werknemers eenvoudig hun gewerkte uren vastleggen, maar daarnaast ook hun verlofregistratie doen. Een leidinggevende kan precies de planning van die dag inzien en bekijken of er al veel verlof is aangevraagd. Hierdoor bent u als werkgever altijd op de hoogte van de vakantiedagen en opgebouwde verlofuren van uw medewerkers. 

Daarnaast is de tijdregistratie en de facturatie aan elkaar gekoppeld. Werknemers die voor een klant werken, kunnen deze uren elke keer registreren. Aan het eind van de maand of project staan alle uren en omschrijvingen op de factuur. De leidinggevende kan deze inzien en aanpassen als bijvoorbeeld een omschrijving niet klopt. Daarna kan de leidinggevende met één druk op de knop de factuur versturen. Het fijne aan TimeWriter is dat deze factuur ook automatisch is gekoppeld aan de boekhouding.

Verder zorgt TimeWriter ook over overzichtelijke rapporten en inzichten. Hierdoor kunnen de budgetten eenvoudig worden bewaakt. Doordat u altijd kunnen inzien hoeveel uur er aan een bepaald project gewerkt moet worden en of dit ook wordt gedaan, kan u proactief reageren. Met één druk op de knop heeft u zo een weergave van bijvoorbeeld het aantal gewerkte uren per klant, omzet per medewerker of de kostenontwikkeling over het afgelopen jaar. Daarnaast biedt het tijdregistratie systeem van TimeWriter u de mogelijkheid om de uren van uw medewerkers nauwkeurig te controleren. Medewerkers zien zelf wanneer er uren ontbreken in het systeem en zullen deze zelf moeten invullen. Zo worden ‘verloren uurtjes’ voorkomen. Wanneer er weer een soortgelijk project wordt uitgevoerd, kan hij ook goed rekening houden met de planning hoeveel uur dit ongeveer gaat duren en welke werknemers er moeten worden ingepland.

Tegenwoordig heeft TimeWriter ook een app die gekoppeld is aan de software. Met deze app kunnen werknemers vanaf iedere locatie hun uren registreren. Hierdoor blijft de urenregistratie altijd up-to-date. Deze app is beschikbaar voor Android en iOS waardoor iedere werknemer hier gebruik van kan maken.

TimeWriter: Nu 2 maanden gratis tijdregistratiesysteem

Ondervind zelf waarom onze klanten zo enthousiast zijn en stap over op TimeWriter, hét tijdregistratiesysteem voor de moderne organisaties. De aanschaf van de software is helemaal niet duur en elk bedrijf tot 1000 werknemers kan er gebruik van maken. De softwares zijn beschikbaar in verschillende versies waardoor de software echt past bij de grootte van jouw bedrijf. Daarnaast gaat de overgang van de ene software naar de andere eenvoudig. Hierdoor kan je makkelijk van software wisselen als je bedrijf groeit. Voor al uw werknemers is het ook erg eenvoudig in gebruik en hoeven er geen lange uitleggen plaats te vinden. Wilt u eerst nader kennismaken? Dat kan: download de proefversie van de site en probeer TimeWriter de eerste twee maanden gratis en vrijblijvend uit. Hier kunt u kiezen tussen 3 versies:

Probeer het nu uit! En test hoe snel en simpel de urenregistratie is.

Gratis tijdregistratiesysteem

 

TimeWriter , 2 maanden gratis op proef

Wilt u weten of de TimeWriter iets voor uw organisatie is? Probeer het dan eerst 2 maanden gratis uit! Download het nu, gebruik het met alle opties en na deze vrijblijvende proefperiode besluit u of u het wilt blijven gebruiken of er toch mee stopt. Meer weten? Vraag het ons gerust!

 

Klik hier om TimeWriter nu te proberen