Tijdregistratie online bijhouden

Tijdregistratie is het bijhouden van uren die werknemers aan een bepaalde taak besteden. Voor ieder bedrijf is het belangrijk om een goede en overzichtelijke tijdregistratie te hebben. Een goedwerkende tijdregistratie zorgt ervoor dat de gewerkte uren overzichtelijk worden bijgehouden. Zeker nu steeds meer mensen thuis werken of aan verschillende projecten werken is het belangrijk dat alle gewerkte uren goed worden bijgehouden. Met een correcte tijdregistratie zorg je ervoor dat je binnen je bedrijf op de hoogte bent hoeveel tijd een werknemer bezig is met een bepaald project. Hierdoor kan je de efficiëntie en winstgevendheid van dat project meten. Daarnaast is een tijdregistratie software ontzettend handig als je voor verschillende klanten werkt. Je zult dan geen problemen aan het eind van de maand of de klus hebben dat je niet meer weet hoeveel uur er aan die klus besteed is. Werknemers kunnen met de tijdregistratie software precies aangeven hoeveel uur ze op dat moment voor een bepaalde klant hebben gewerkt. Deze uren worden ook automatisch gekoppeld aan de facturatie. Hierdoor kan de klant precies inzien wat de werkzaamheden zijn geweest en hoeveel uur elke werkzaamheid heeft gekost. 

                                                                                       
tijdregistratie

Tijdregistratie personeel: Geen misverstanden over werktijden

Door online de tijdregistratie bij te houden, blijft de ondernemer op de hoogte van de gewerkte uren van het personeel. Het is erg vervelend wanneer er misverstanden zijn over de werktijden. Met een goede tijdregistratiesysteem kunnen zulke misverstanden voorkomen worden. Alles wordt netjes genoteerd en bijgehouden door de werknemer zelf. Deze software berekent het aantal gewerkte uren voor een klant of aan een bepaald project. Hierdoor beschik je altijd over een up-to-date tijdregistratie. Ook doordat werknemers de uren vanaf elke locatie kunnen bijhouden met de app van TimeWriter. Deze is beschikbaar voor Android en iOS waardoor iedere gebruiker hier gebruik van kan maken. 

Een ander voordeel is dat het personeel ook hun verlofdagen kunnen registreren met deze software. Een medewerker kan via de software verlof aanvragen. De werkgever, of iemand die daar speciaal voor is aangewezen kan precies inzien of er die dag al meerdere collega's niet aanwezig zijn. Hierdoor kan er goed bepaald worden of de verlofaanvraag kan worden geaccepteerd of moet worden geweigerd.

Tijdregistratie en facturatie ineen

Een ander voordeel van een goede tijdregistratie is een juiste facturering van de diensten die verleend zijn aan de klant. TimeWriter biedt de mogelijkheid om de gewerkte uren over te zetten in een factuur. Naast dat dit veel tijd scheelt, zorgt dit ook voor het voorkomen van onnodige fouten. TimeWriter geeft een precieze overzicht van alle gewerkte uren voor een klant. Voordat je het verstuurt, kunnen er nog details worden aangepast zoals de omschrijving. Wanneer je tevreden bent, kun je met één klik de factuur opsturen naar de klant. Een extra grote voordeel aan de software van TimeWriter is dat de factuur ook automatisch gekoppeld kan worden aan de boekhouding. De software bevat dus alles om de tijdregistratie en het boekhouden zo eenvoudig mogelijk te maken wat op de korte en lange termijn veel kan opleveren. 

Tijdregistratie en facturatie

Tijdregistratie voor starters

Een goede tijdregistratie is ook belangrijk voor de startende ondernemer. Deze moet de eerste jaren zich verantwoorden aan de Belastingdienst om gebruik te kunnen maken van allerlei voordelen. De Belastingdienst zal eisen, dat de startende ondernemer een goede tijdregistratie bijhoudt en dat zal dan ook zeker gecontroleerd worden. In dit geval van tijdregistratie zal tijd geen geld gaan kosten maar geld kunnen opleveren door de voordelen, die een starter kan ontvangen.

Eenvoudige en tijdbesparende tijdregistratie met TimeWriter

Bent u op zoek naar snelle en makkelijke tijdregistratie software? En wilt u nooit meer de urenregistratie bijhouden via een excel template? TimeWriter maakt uw tijdregistratie overzichtelijk en geeft u antwoord op alles wat u wilde weten over de effectiviteit van uw bedrijf. Bij welke projecten, medewerkers of vestigingen gaat veel tijd verloren? Is uw planning realistisch? Wanneer wordt het budget overschreden? De rapportages van TimeWriter laten het u zien in een overzichtelijke grafiek of timesheet. Onze software is eenvoudig en tijdbesparend en is door iedereen meteen te gebruiken.

Uw medewerkers maken hun tijdregistratie in een weekrooster, welke voor hen ook als planning kan dienen. Gaten in dit rooster moeten achteraf worden ingevuld, zodat de beheerder een compleet overzicht heeft van de opgeschreven uren. Gebruikers kunnen zo hun eigen tijdregistratie controleren en hun uren verantwoorden.

Ons softwarepakket is flexibel en biedt veel verschillende invalshoeken voor uw tijdregistratie. Zo kunt u bepalen of u de tijd wilt bijhouden per klant, project, activiteit of bijvoorbeeld locatie. We kunnen op die manier maatwerk bieden voor ieder soort bedrijf. Wilt u weten welke versie van ons systeem de beste resultaten oplevert voor uw bedrijf? Bekijk dan de overzichtelijke vergelijking van onze pakketten. We bieden drie verschillende softwares aan, gebaseerd op de grootte van het bedrijf:

Al deze versies werken grotendeels hetzelfde, zodat overstappen gemakkelijk gaat wanneer uw organisatie zich uitbreidt. Onze software hoeft slechts eenmalig op uw server geïnstalleerd te worden, en is gemakkelijk te beheren. Probeer de tijdregistratie software nu 2 maanden geheel vrijblijvend en gratis uit! En ontdek het gemak en eenvoud van Timewriter. 

Deel deze pagina