Tijdregistratie online bijhouden

Tijdregistratie is het bijhouden van uren die werknemers aan een bepaalde taak besteden. Voor ieder bedrijf is het belangrijk om een goede en overzichtelijke tijdregistratie te hebben. Een goedwerkende tijdregistratie zorgt ervoor dat de gewerkte uren overzichtelijk worden bijgehouden. Zeker nu steeds meer mensen thuis werken of aan verschillende projecten werken is het belangrijk dat alle gewerkte uren goed worden bijgehouden. Met een correcte tijdregistratie zorg je ervoor dat je binnen je bedrijf op de hoogte bent hoeveel tijd een werknemer bezig is met een bepaald project. Hierdoor kan je de efficiëntie en winstgevendheid van dat project meten. Daarnaast is een tijdregistratie software ontzettend handig als je voor verschillende klanten werkt. Je zult dan geen problemen aan het eind van de maand of de klus hebben dat je niet meer weet hoeveel uur er aan die klus besteed is. Werknemers kunnen met de tijdregistratie software precies aangeven hoeveel uur ze op dat moment voor een bepaalde klant hebben gewerkt. Deze uren worden ook automatisch gekoppeld aan de facturatie. Hierdoor kan de klant precies inzien wat de werkzaamheden zijn geweest en hoeveel uur elke werkzaamheid heeft gekost. 

                                                                                       
tijdregistratie

Tijdregistratie personeel: Geen misverstanden over werktijden

Door online de tijdregistratie bij te houden, blijft de ondernemer op de hoogte van de gewerkte uren van het personeel. Het is erg vervelend wanneer er misverstanden zijn over de werktijden. Met een goede tijdregistratiesysteem kunnen zulke misverstanden voorkomen worden. Alles wordt netjes genoteerd en bijgehouden door de werknemer zelf. Deze software berekent het aantal gewerkte uren voor een klant of aan een bepaald project. Hierdoor beschik je altijd over een up-to-date tijdregistratie. Ook doordat werknemers de uren vanaf elke locatie kunnen bijhouden met de app van TimeWriter. Deze is beschikbaar voor Android en iOS waardoor iedere gebruiker hier gebruik van kan maken. 

Een ander voordeel is dat het personeel ook hun verlofdagen kunnen registreren met deze software. Een medewerker kan via de software verlof aanvragen. De werkgever, of iemand die daar speciaal voor is aangewezen kan precies inzien of er die dag al meerdere collega's niet aanwezig zijn. Hierdoor kan er goed bepaald worden of de verlofaanvraag kan worden geaccepteerd of moet worden geweigerd.

Tijdregistratie en facturatie ineen

Een ander voordeel van een goede tijdregistratie is een juiste facturering van de diensten die verleend zijn aan de klant. TimeWriter biedt de mogelijkheid om de gewerkte uren over te zetten in een factuur. Naast dat dit veel tijd scheelt, zorgt dit ook voor het voorkomen van onnodige fouten. TimeWriter geeft een precieze overzicht van alle gewerkte uren voor een klant. Voordat je het verstuurt, kunnen er nog details worden aangepast zoals de omschrijving. Wanneer je tevreden bent, kun je met één klik de factuur opsturen naar de klant. Een extra grote voordeel aan de software van TimeWriter is dat de factuur ook automatisch gekoppeld kan worden aan de boekhouding. De software bevat dus alles om de tijdregistratie en het boekhouden zo eenvoudig mogelijk te maken wat op de korte en lange termijn veel kan opleveren. 

Tijdregistratie en facturatie

Tijdregistratie voor starters

Een goede tijdregistratie is ook belangrijk voor de startende ondernemer. Deze moet de eerste jaren zich verantwoorden aan de Belastingdienst om gebruik te kunnen maken van allerlei voordelen. De Belastingdienst zal eisen, dat de startende ondernemer een goede tijdregistratie bijhoudt en dat zal dan ook zeker gecontroleerd worden. In dit geval van tijdregistratie zal tijd geen geld gaan kosten maar geld kunnen opleveren door de voordelen, die een starter kan ontvangen.

Eenvoudige en tijdbesparende tijdregistratie met TimeWriter

Bent u op zoek naar snelle en makkelijke tijdregistratie software? En wilt u nooit meer de urenregistratie bijhouden via een excel template? TimeWriter maakt uw tijdregistratie overzichtelijk en geeft u antwoord op alles wat u wilde weten over de effectiviteit van uw bedrijf. Bij welke projecten, medewerkers of vestigingen gaat veel tijd verloren? Is uw planning realistisch? Wanneer wordt het budget overschreden? De rapportages van TimeWriter laten het u zien in een overzichtelijke grafiek of timesheet. Onze software is eenvoudig en tijdbesparend en is door iedereen meteen te gebruiken.

Uw medewerkers maken hun tijdregistratie in een weekrooster, welke voor hen ook als planning kan dienen. Gaten in dit rooster moeten achteraf worden ingevuld, zodat de beheerder een compleet overzicht heeft van de opgeschreven uren. Gebruikers kunnen zo hun eigen tijdregistratie controleren en hun uren verantwoorden.

Ons softwarepakket is flexibel en biedt veel verschillende invalshoeken voor uw tijdregistratie. Zo kunt u bepalen of u de tijd wilt bijhouden per klant, project, activiteit of bijvoorbeeld locatie. We kunnen op die manier maatwerk bieden voor ieder soort bedrijf. Wilt u weten welke versie van ons systeem de beste resultaten oplevert voor uw bedrijf? Bekijk dan de overzichtelijke vergelijking van onze pakketten. We bieden drie verschillende softwares aan, gebaseerd op de grootte van het bedrijf:

Al deze versies werken grotendeels hetzelfde, zodat overstappen gemakkelijk gaat wanneer uw organisatie zich uitbreidt. Onze software hoeft slechts eenmalig op uw server geïnstalleerd te worden, en is gemakkelijk te beheren. Probeer de tijdregistratie software nu 2 maanden geheel vrijblijvend en gratis uit! En ontdek het gemak en eenvoud van Timewriter. 

Waarom je een app wilt gebruiken voor de (werk)tijdregistratie

  1. Minder kans op fouten dan bij handmatige registratie
  2. Tijdswinst, 1 x invoeren en vervolgens vanuit verschillende perspectieven raadplegen
  3. Gebruiksvriendelijk, slechts een paar muisklikken zijn er nodig voor een registratie
  4. Archivering, om dat je jouw administratie 7 jaar moet bewaren van de fiscus
  5. Rechtstreeks factureren vanuit je urenregistratie

Tijdregistratie software: Zo houd je overzicht

Veel ondernemingen hebben de behoefte aan een tijdregistratie software voor hun personeel. Met een tijdregistratie software kunnen alle werknemers online hun uren registreren. Door middel van een tijdregistratie software heeft een bedrijf direct een goed overzicht over alle gewerkte uren en de hoeveelheid verlof dat uw werknemers nodig hebben. 

Het is logisch dat een bedrijf wil bijhouden wanneer de werknemer aanwezig is. Dat is niet alleen prettig voor de werkgever, maar ook voor de werknemer zelf.  De werkgever wil dat zijn personeel zich aan de uren houdt, die afgesproken zijn en andersom wil de werknemer laten zien dat de inzet goed is en ook aanwezig is wanneer dat verlangt wordt. Een goed tijdregistratie software gebruiken is dan ook aan te raden. Daarnaast is een tijdregistratie software handig als je werkt voor bepaalde klanten of aan meerdere projecten. Door de uren bij te houden, blijft de tijdregistratie altijd up-to-date en kan er precies worden ingezien hoeveel uur aan een bepaalde taak is besteed. Dit maakt het factureren ook weer eenvoudiger. Zeker omdat de tijdregistratie is gekoppeld aan de facturatie, waardoor met één knop de factuur ingezien kan worden en worden verstuurd naar de klant.

Tijdregistratie software

Voordelen van een tijdregistratie software voor personeel

Tijdregistratie voor personeel bijhouden is iets wat bedrijven al lang doen. Al lang voor het digitale tijdperk waren er al systemen om de uren bij te houden. Zo was er de prikklok. Bij de ingang van het bedrijf hing dan aan de wand de prikklok met daarbij voor elke werknemer een registratiekaart.  Deze kaart ging dan in de klok en zo was precies bekent wanneer de werknemer het gebouw binnenkwam.  Dezelfde procedure werd uitgevoerd bij het verlaten van het gebouw. Waterdicht was dit systeem niet en met een beetje creativiteit was frauderen hiermee gemakkelijk. Een ander systeem was de presentielijst, waar de werknemer zijn initialen op moest zetten bij binnenkomst en hetzelfde weer bij het verlaten van de werkvloer. Ook dit  systeem werkte niet optimaal. Heel vaak kwam het voor dat de werknemer in de haast naar huis ging en gewoon vergeten was zich af te melden of het blaadje met de initialen was verdwenen en ergens bij iemand op het bureau of andere werkplek belandt.

Tegenwoordig kan alles digitaal. Een voorbeeld van een tijdregistratie software is met pasjes voor de werknemers. Dat is een goed werkend systeem, maar wel duur in de aanschaf. Er moeten detectiepoortjes of -kastjes bij de deur geplaatst worden en alle medewerkers moeten worden voorzien van een pasje. Dat er nogal eens een pasje verloren gaat is dan een risico dat er gelopen wordt.Daarom is het ontzettend efficiënt en eenvoudig om een tijdregistratie app of tijdregistratie software te hebben via het intranet of internet. De software voor een dergelijk systeem kan op het computersysteem geïnstalleerd worden en alle medewerkers kunnen daar gebruik van maken. Met deze software kunnen alle werknemers heel makkelijk hun werkuren berekenen. Door alle gewerkte uren constant in te vullen geeft de software alle gewerkte uren van het personeel eenvoudig en overzichtelijk weer. 

De urenregistratie software voor personeel kan aangepast worden aan de eisen van een bedrijf en de mogelijkheden zijn eindeloos. TimeWriter heeft verschillende softwares van een tijdregistratie software voor zzp'ers, tot een software voor bedrijven tot 1.000 werknemers. Elk bedrijf kan geheel zijn eigen invulling geven welke zaken ze willen bijhouden. Zo kunnen bedrijven er ook voor kiezen om alleen de verlofregistratie bij te houden. Deze manier om de tijdregistratie van je personeel bij te houden is gemakkelijk door iedereen bij te houden en te controleren en daarbij minder duur in de aanschaf.

Daarnaast is de urenregistratie automatisch gekoppeld aan de facturatie. Wanneer er voor een klant wordt gewerkt, worden alle gewerkte uren en beschrijving automatisch gekoppeld aan desbetreffende factuur. De werkgever kan deze factuur inzien en kleine aanpassingen aan bijvoorbeeld omschrijvingen doen. Daarna kan hij de factuur versturen en wordt deze ook automatisch gekoppeld aan de boekhouding. 

Ook kan met de tijdregistratie software van TimeWriter de budgetten goed worden bewaakt. Een leidinggevende kan precies inzien of de gewerkte uren overeen komen met de planning. TimeWriter biedt overzichtelijke en inzichtelijke rapporten. Doordat deze registratie altijd up-to-date is kan er proactief gehandeld worden om de kosten altijd zo laag mogelijk te houden. Wanneer een werknemer even geen werk heeft, kan er altijd gekeken worden waar hij op dat moment goed kan inspringen. 

Eenvoudig en efficiënt tijdregistratie software | Nu 2 maanden gratis

TimeWriter is het meest complete tijdregistratie software. Via deze software kunt u zonder problemen de tijdregistratie regelen. Uw werknemers kunnen zelf hun uren invullen en u krijgt direct een overzicht van de gewerkte uren en de hoeveelheid verlof dat elke werknemer nog heeft. De software is ook gekoppeld aan een gratis app waardoor werknemers vanaf iedere locatie hun uren kunnen registreren. 

De software van TimerWriter is zo ontworpen dat iedereen er binnen een uur mee aan de slag kan gaan. In tegenstelling tot vergelijkbare software is deze software eenvoudig te leren en zeer gebruiksvriendelijk. Uw werknemers zullen er dus geen probleem mee hebben om hun tijdregistratie via deze software te regelen en zullen zich het product zeer snel eigen kunnen maken. Daarnaast is de software flexibel waardoor je zelf kan kiezen waar je wel en niet gebruik van wil maken. De tijdregistratie software van TimeWriter is beschikbaar in drie versies:

Probeer nu TimeWriters tijdregistratie software 2 maanden gratis en geheel vrijblijvend uit. Zo ontdekt u de vele mogelijkheden en of het aansluit bij uw wensen en uw organisatie. 

Tijdregistratie software gratis

TimeWriter , 2 maanden gratis op proef

Wilt u weten of de TimeWriter iets voor uw organisatie is? Probeer het dan eerst 2 maanden gratis uit! Download het nu, gebruik het met alle opties en na deze vrijblijvende proefperiode besluit u of u het wilt blijven gebruiken of er toch mee stopt. Meer weten? Vraag het ons gerust!

 

Klik hier om TimeWriter nu te proberen