Effectief online uren bijhouden

Het online uren bijhouden is de gewenste uitvinding voor veel bedrijven. Vroeger was het bijhouden van de uren vrij eenvoudig. Werknemers klokten in de ochtend in en aan het eind van de dag weer uit. Tegenwoordig zie je dat werknemers steeds mobieler zijn. Ze werken meer vanuit thuis, of werken voor meer verschillende klanten. Vaak gebeurt het dat werknemers aan het einde van de week of klus hun gewerkte uren gaan noteren. Hierbij is een foutje vaak snel gemaakt. Het verkeerd registreren van uren zorgt er niet alleen voor dat de administratie niet klopt, maar zorgt ook voor een verkeerde facturatie. Daarnaast geeft het ook een vertekend beeld van de productiviteit van de werknemer. 

Online uren bijhouden​​​​​​​

Online uren bijhouden met TimeWriter

TimeWriter is een urenregistratie software waarbij het heel eenvoudig is om de gewerkte uren bij te houden. De voordelen van het overstappen op een digitale tijdregistratie software is dat data vaak sneller en beter kan worden opgeslagen en ingezien, en dat het op een veiligere manier kan worden opgeslagen. Door over te stappen op TimeWriter, neemt een organisatie zichzelf veel onnodig werk uit handen en kunnen medewerkers en directeuren zich focussen op andere belangrijke zaken. Hierdoor kan het online uren bijhouden voor een organisatie veel tijd en geld schelen.

Een ander groot voordeel is dat de gewerkte uren veel overzichtelijker zijn. Veel bedrijven ondervinden problemen met het bijhouden van de uren. Niet alleen van flexwerkers en freelancers vinden zij het lastig, maar ook van de vaste werknemers. Werken met Excel geeft vaak veel losse manuele data, die vervolgens samengevoegd moet worden en daarbij gaat dergelijke data vaak verloren in de mail of een eindeloze mappenstructuur. De resulteert vaak in te hoge salarissen voor freelancers en een slecht beeld van wat er nu eigenlijk gedaan wordt door medewerkers. Door over te stappen op een goede software voor urenregistratie, worden al deze problemen voorgoed opgelost.

Hoe werkt TimeWriter?

Wanneer een organisatie TimeWriter implementeert, kan deze dezelfde dag nog worden gebruikt. Elke medewerker in de organisatie heeft vervolgens toegang tot een account waarin zij online hun uren bij kunnen houden. Hierbij kan bijvoorbeeld afgesproken worden dat zij aan het einde van de dag hun uren bijwerken, of dat dit automatisch gebeurt door middel van een kloksysteem. De uren worden vervolgens per personeelslid opgeslagen en zijn direct inzichtelijk. Hierdoor komt het niet meer voor dat medewerkers teveel uren rekenen, of aan het einde van de week niet exact meer weten hoeveel uren ze gewerkt hadden.

Uren bijhouden met een app

Het fijne aan de software van TimeWriter is dat deze software is gekoppeld aan de app van TimeWriter. Hiermee kunnen werknemers vanaf iedere locatie hun gewerkte uren bijhouden. Of iemand thuis, of op locatie, of op kantoor werkt. Het is altijd mogelijk om de gewerkte uren te registreren.

Uren bijhouden app​​​​​​​

Uren bijhouden met TimeWriter | Nu 2 maanden gratis

TimeWriter biedt veel extra's dan andere softwares. TimeWriter is heel eenvoudig in gebruik. Daarnaast is het een complete software, Binnen de tijdregistratie software kunnen uw werknemers ook hun verlofregistratie bijhouden. De leidinggevende kan overzichtelijk inzien of dat op die dag past en het accepteren of weigeren. Daarnaast kunt u uren gemakkelijker controleren, uitgebreide rapportages genereren en duidelijk inzicht krijgen in projectplanning en budgetbewaking

Daarnaast is de software ook gekoppeld aan de facturatie. Alle uren van de werknemers voor een bepaalde klant komen automatisch op de factuur te staan. Als werkgever hoef je deze uren alleen te bevestigen en kan de factuur automatisch verstuurd worden naar de klant. Met daarin ook de gedane taken. Hierdoor is er overzicht voor het bedrijf en de klant. 

Wilt u ook een complete urenregistratie software waarbij het voor iedere werknemer vanaf iedere locatie eenvoudig is om de gewerkte uren bij te houden? Download dan de software van TimeWriter. TimeWriter biedt 3 versies aan:

U kunt nu eerst 2 maanden geheel vrijblijvend en gratis gebruik maken van deze software. Ontdek het eenvoud en gemak van TimeWriter!​​​​​​​