Eenvoudig uw uren berekenen

Voor veel ondernemers en werknemers is het een belangrijke bezigheid: uren berekenen. Het is vaak niet de favoriete bezigheid van de werknemers. Maar wel essentieel. Ruim 60% van de werknemers houden de uren niet zorgvuldig bij. Dit zorgt vaak voor problemen dat het niet bekend is hoeveel uur er precies aan een project of voor een klant is gewerkt. Vaak moet je het dan schatten en valt dit of lager uit wat nadelig is voor jouw onderneming. Of hoger uit en is de klant benieuwd hoe je aan zoveel uren komt. Hiervoor heeft TimeWriter een urenregistratiesysteem ontwikkeld die voor iedere werknemer eenvoudig in gebruik is. Werkenmers kunnen iedere dag aangeven hoeveel uur ze aan een bepaalde klus hebben gewerkt. Deze urenregistratie is ook weer automatisch gekoppeld aan de facturatie. Hierdoor kan de klant de urenverantwoording inzien en blijft de urenregistratie altijd up-to-date.  Uren te berekenen via de tijdregistratie software van Timewriter heeft als voordelen:

  • Je loopt geen inkomsten meer mis door een onnauwkeurige urenregistratie
  • Je bent op de hoogte van de efficiëntie van je werknemers 
  • De facturatie en urenregistratie zijn aan elkaar gekoppeld waardoor het factureren een stuk eenvoudiger en overzichtelijker wordt
  • Door gebruik te maken van de app kunnen werknemers vanaf iedere locatie hun uren berekenen
  • Je kan beter inschatten hoeveel uur er voor een nieuwe opdracht nodig is

Uren berekenen​​​​​​​

 

Uren berekenen vanaf elke locatie via de app

Timewriter heeft een eigen app, waarmee werknemers vanaf iedere locatie hun uren kunnen invullen en berekenen. Je hoeft hiermee niet via een software op het werk of een prikklok je uren in te vullen. Of via Excel wat niet fijn werkt via de mobiel. Met deze app kun je heel eenvoudig je uren invullen wat je op die dag gedaan hebt voor een bepaald project. Deze app is gekoppeld aan de gehele software die er weer voor zorgt dat alle uren van alle werknemers worden opgeslagen. Voor iedere werknemer werkt dit erg eenvoudig. 

 uren berekenen app

Een uitgebreide software voor de urenregistratie

De software van TimeWriter biedt nog veel meer functies dan alleen het berekenen van uren. De tijdregistratie is gekoppeld aan de planning waardoor werknemers via dit systeem hun uren voor de aankomende week kunnen inzien. Daarnaast kunnen ze via het systeem ook hun verlofdagen aanvragen. De leidinggevende kan inzichtelijk inzien of dat op deze dag uitkomt. 

Ook biedt TimeWriter overzichtelijke rapporten waarmee werkgevers duidelijk inzichten krijgen van de budgetbewaking. Voor een project kan je aangeven hoeveel uur er aan besteed moet worden en hoeveel uur door welke werknemer. Wanneer er uren worden overschreden of juist minder aan wordt besteed, kan je dit eenvoudig aanpassen met de softwaren. Hierdoor kun je de budgetbeheersing altijd proactief en continu bewaken. Het urenregistratiesysteem bevat hiermee het gehele proces van registratie tot en met rapportage. Werkgevers kunnen per project, periode of medewerker bekijken of alles volgens planning verloopt. 

Nog een groot voordeel aan het systeem van TimeWriter is dat de tijdregistratie is gekoppeld aan de facturatie. De gewerkte uren van een klant worden automatisch verwerkt richting de facturatie. Alle gewerkte uren en beschrijvingen komen op de factuur. Hiermee kan na het inzien van deze factuur, de factuur met één knop opgestuurd worden naar de klant. Voor de klant en de onderneming is dit heel erg inzichtelijk en overzichtelijk.

Online uren berekenen met TimeWriter | Nu 2 maanden gratis en geheel vrijblijvend

Wilt u uw uren berekenen? Dan is TimeWriter de geschikte tijdregistratie software voor u. TimeWriter blinkt uit in zijn eenvoud. Veel kleine en grote bedrijven maken al gebruik van TimeWriter. Zij beoordelen ons met een 8.8. Dit komt met name doordat het erg makkelijk op te pakken is voor iedere werknemer en toch beschikt over vele functionaliteiten. 

Deze software bieden wij ook gratis aan voor ZZP'ers en Freelancers. Deze heeft minder functionaliteiten dan de andere softwares van ons, maar werkt eenvoudiger en uitgebreider dan een Excel bestand. De drie versies die wij aanbieden zijn:

U kunt nu 2 maanden geheel vrijblijvend en gratis de software testen. Ontdek of het eenvoud en gemak van TimeWriter ook bij uw onderneming past.