Urenverantwoording eenvoudig bijhouden

Het is als bedrijf belangrijk om een goede urenverantwoording te hebben. Zeker met het werken op projectbasis is het belangrijk dat je verantwoording kan geven over de bestede tijd. Vaak is het op projectbasis onduidelijk welke onderdelen veel tijd hebben gekost, of hoeveel uur werk er voor een bepaalde taak nodig is. Met de software van TimeWriter kunt u gemakkelijk uw uren per klant of project of registreren.

Een urenverantwoording is niet alleen belangrijk voor bedrijven die werken op projectbasis. Het is ook goed om de efficiëntie van je werknemers in te kunnen zien. Uw medewerkers kunnen zelf in een weekrooster hun urenverantwoording eenvoudig bijhouden. Lege vakken moeten verantwoord worden voordat de periode kan worden afgerond. Dit zorgt voor een compleet overzicht van de tijd waarin een project gerealiseerd is. Hierdoor weet je precies hoeveel tijd welke werknemer aan welk project heeft besteed en wat de effectiviteit van die werknemer is. Een goed beheer van de urenverantwoording betekent inzicht in:

  • Hoeveel tijd u aan welke klant besteedt
  • Of de factuur aan uw klant klopt
  • Of u binnen uw planning en budget blijft
  • Hoe winstgevend uw werk is
  • Hoe efficiënt een werknemer is

Urenverantwoording

Urenverantwoording Excel, maar dan completer en eenvoudiger

Tot een aantal jaar geleden deden veel bedrijven de urenverantwoording via Excel. Via Excel zijn er verschillende templates om de budgetten, begrotingen en facturen bij te houden. Tegenwoordig is Excel niet meer het fijnste systeem voor de urenverantwoording. Excel biedt geen mogelijkheden om bijvoorbeeld samen te werken met een financiële software, of voor het automatiseren van betalingen. Daarnaast is het uitlezen van grafieken en rapportages van meerdere Excel bestanden ook ingewikkeld. Voor een kleine organisatie met één of twee mensen kan er nog prima met Excel gewerkt worden. Maar met grotere organisaties gaat Excel voor problemen zorgen. Via Excel verlies je snel het overzicht. Daarvoor zijn er vele softwares gekomen die de urenverantwoording completer en eenvoudiger bijhouden dan Excel. Met de urenregistratie software van TimeWriter kunnen ZZP'ers en Freelancers beginnen met een gratis software. Wanneer het bedrijf groeit kan je overstappen op een goed betaalbare versie. Doordat deze softwares aan elkaar zijn te koppelen, kan je alle data meenemen. Dit zorgt ervoor dat je niet steeds opnieuw hoeft te beginnen wanneer je bedrijf groeit.

Gebruiksvriendelijk en efficiënt uren verantwoorden

Wilt u uw urenverantwoording en planning makkelijk in één systeem onderbrengen? TimeWriter is goed en simpel in gebruik, en maakt uw werk overzichtelijker en doelmatiger. TimeWriter is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook flexibel. De software is makkelijk aan te passen aan uw organisatie: er zijn verschillende invalshoeken voor de urenverantwoording die u kunt gebruiken. De uren kunnen bijvoorbeeld worden bijgehouden per product, klant of vestiging. Hiervan kunt u dan weer een rapport maken aan het einde van een periode of klus. Dat is in TimeWriter heel eenvoudig. Zo krijgt u een overzicht van de prestaties van een vestiging of team.

Urenverantwoording | Probeer TimeWriter 2 maanden gratis uit

Met ons pakket kunnen uw medewerkers zelf hun urenverantwoording verzorgen. De administratie van uw bedrijf is nog nooit zo compleet geweest. Overtuig uzelf en probeer de best geteste tool in 2021 gratis uit! U ziet dat u met de TimeWriter tool snel en correct de juiste beslissingen neemt. TimeWriter is beschikbaar in 3 versies:
· TimeWriter Standaard (urenverantwoording software voor bedrijven tot ± 25 medewerkers)
· TimeWriter Pro (urenverantwoording software voor grote bedrijven tot 1000 medewerkers)
· TimeWriter Freeware (gratis urenverantwoording voor 1 gebruiker)
 
Wanneer u in loop van de tijd meer medewerkers heeft, kunt u gemakkelijk van de één naar de andere software overstappen. Ook is het installeren heel eenvoudig en kunnen al uw werknemers direct gebruik maken van dit systeem. Zij kunnen de uren thuis via een app of gewoon op kantoor zelf bijhouden. Ontdek nu het gemak en eenvoud van de urenverantwoording tool van TimeWriter! De eerste 2 maanden zijn geheel vrijblijvend en gratis.