Urenregistratie software voor uren, facturen, budgetten en verlof

Een compleet en gebruiksvriendelijk systeem om vanaf elke locatie uren bij te houden, te factureren, budgetten te bewaken en verlof te registeren. Met versies voor kleinere en grote organisaties. TimeWriter is geschikt voor Windows en Mac en is er ook in een desktop en mobile cliënt.

 

Probeer nu 2 maanden gratis

Altijd actueel

Urenregistratie software

Met de juiste informatie neemt u snel beslissingen. TimeWriter geeft u dat inzicht, van uur tot uur. Zoals actuele informatie over de tijdsbesteding per klant of project, hoeveel tijd een medewerker besteedt of de winstgevendheid van een opdracht.

Flexibel voor elk bedrijf

De TimeWriter Standaard voorziet in de specifieke wensen van het mkb terwijl de TimeWriter Pro veelzijdig en krachtig genoeg is voor ondernemingen tot 1.000 fte’s. Elk met uitgebreide controle- en rapportageopties en snelle, persoonlijke service.

Compleet en op maat

Met TimeWriter houdt u de uren, budgetten en verloven gemakkelijk bij, worden facturen in de huisstijl opgemaakt en geëxporteerd naar diverse boekhoudpakketten en krijgt u elke rapportage zoals u het wenst.

Overal online toegang

Via de cloud gebruikt u vanaf elke plek de TimeWriter. Zo blijft uw registratie altijd actueel, waar u ook bent.

Gemakkelijk en intuïtief

Binnen een dag is de TimeWriter geïnstalleerd en in gebruik. Door iedereen, dankzij het gebruiksvriendelijke systeem.

Snelle, persoonlijke service

Om uren te registreren moet u geen uren hoeven te wachten. Daarom helpen wij snel en direct als er iets is.

Uitgebreide rapportage- en controleopties

Hoe u ook uw rapportages wilt inrichten, het kan met TimeWriter. Wel zo handig bij controles en voor wie verantwoording moet afleggen.

Compleet in elk opzicht

Voor urenregistratie, budgetten, verlof en facturering, maar ook voor elk bedrijf in elke branche.

Tevreden klanten

Klanten waarderen ons product met een 4.8 / 5. Lees hier de top5 reviews en hier alle reviews

 

Urenregistratiesysteem: voor een duidelijk overzicht

Veel bedrijven werken met een urenregistratiesysteem. Hierin kan goed worden bijgehouden hoeveel uren hun personeel aan het werk zijn of om bij te houden hoelang zij met welke opdracht bezig te zijn. Het bijhouden van deze gegevens kan om verschillende redenen van belang zijn. Bijvoorbeeld voor een overzicht van de werkzaamheden van iedere werknemer, maar ook voor het kunnen factureren van de gewerkte uren aan een opdrachtgever. Zonder goed urenregistratiesysteem wordt dit allemaal een stuk lastiger. TimeWriter biedt een compleet urenregistratiesysteem om vanaf elke locatie de gewerkte uren bij te houden, te factureren, budgetten te bewaken en verlof te registreren. De software is erg flexibel en kan voor ieder bedrijf toegepast worden, van ZZP'er tot grote onderneming met 1000 werknemers.

Urenregistratiesysteem

Compleet urenregistratiesysteem voor al uw personeel

Het bijhouden van een urenregistratie gebeurt in sommige bedrijven met een prikklok, terwijl op andere plekken handmatig wordt genoteerd hoe lang er gewerkt is aan welke opdracht. Dit is vaak allemaal erg omslachtig en daarnaast vaak ook erg lastig. Een foutje is zo gemaakt en dan is het niet altijd meer duidelijk hoeveel uur er in een bepaalde klus is gaan zitten. Door gebruik te maken van een eenvoudige manier van urenregistratie  kunt u deze problemen oplossen. Er zijn bedrijven die Excel als urenregistratiesysteem gebruiken. Maar de urenregistratie software van TimeWriter is een stuk uitgebreider en ook nog heel eenvoudig in gebruik. Met behulp van het urenregistratiesysteem van TimeWriter kan u personeel eenvoudig hun gewerkte uren bijhouden. Zo heeft u een dudelijk overzicht hoe lang elke werknemer aan welke opdracht of welk product heeft besteed. Daarnaast is het eenvoudig om de gewerkte uren te factureren omdat de tijdregistratie en facturatie aan elkaar gekoppeld zijn. 

Urenregistratiesysteem personeel

Probeer nu het urenregistratiesysteem van TimeWriter!

Er zijn inmiddels veel tevreden bedrijven die gebruik maken van de software van TimeWriter voor het bijhouden van hun urenregistratie, verlofregistratie, facturatie en het bewaken van budgetten. Doordat er eerst gebruik gemaakt kan worden van een gratis proefversie kunt u als klant eerst ervaren of de software geschikt is. Waarschijnlijk zult u er erg tevreden over zijn, aangezien het heel erg intuïtief en flexibel is opgezet. De meeste mensen kunnen er meteen mee uit de voeten. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ook altijd contact opnemen met onze snelle klantenservice. Bent u op zoek naar het beste geteste urenregistratiesysteem? Dan bent u bij TimeWriter aan het goede adres. TimeWriter is beschikbaar in 3 versies:

U kunt geheel vrijblijvend 2 maanden gebruik maken van de gratis proefversie. Ontdek of de best geteste urenregistratiesysteem ook bij uw bedrijf past!