Urenregistratie software voor uren, facturen, budgetten en verlof

Een compleet en gebruiksvriendelijk systeem om vanaf elke locatie uren bij te houden, te factureren, budgetten te bewaken en verlof te registeren. Met versies voor kleinere en grote organisaties. TimeWriter is geschikt voor Windows en Mac en is er ook in een desktop en mobile cliënt.

 

Probeer nu 2 maanden gratis

Altijd actueel

Urenregistratie software

Met de juiste informatie neemt u snel beslissingen. TimeWriter geeft u dat inzicht, van uur tot uur. Zoals actuele informatie over de tijdsbesteding per klant of project, hoeveel tijd een medewerker besteedt of de winstgevendheid van een opdracht.

Flexibel voor elk bedrijf

De TimeWriter Standaard voorziet in de specifieke wensen van het mkb terwijl de TimeWriter Pro veelzijdig en krachtig genoeg is voor ondernemingen tot 1.000 fte’s. Elk met uitgebreide controle- en rapportageopties en snelle, persoonlijke service.

Compleet en op maat

Met TimeWriter houdt u de uren, budgetten en verloven gemakkelijk bij, worden facturen in de huisstijl opgemaakt en geëxporteerd naar diverse boekhoudpakketten en krijgt u elke rapportage zoals u het wenst.

Overal online toegang

Via de cloud gebruikt u vanaf elke plek de TimeWriter. Zo blijft uw registratie altijd actueel, waar u ook bent.

Gemakkelijk en intuïtief

Binnen een dag is de TimeWriter geïnstalleerd en in gebruik. Door iedereen, dankzij het gebruiksvriendelijke systeem.

Snelle, persoonlijke service

Om uren te registreren moet u geen uren hoeven te wachten. Daarom helpen wij snel en direct als er iets is.

Uitgebreide rapportage- en controleopties

Hoe u ook uw rapportages wilt inrichten, het kan met TimeWriter. Wel zo handig bij controles en voor wie verantwoording moet afleggen.

Compleet in elk opzicht

Voor urenregistratie, budgetten, verlof en facturering, maar ook voor elk bedrijf in elke branche.

Tevreden klanten

Klanten waarderen ons product met een 4.8 / 5. Lees hier de top5 reviews en hier alle reviews

 

Efficiënt Uren Registreren met TimeWriter: De Complete Gids

 

Als werkgever of werknemer is het belangrijk om de gewerkte uren nauwkeurig bij te houden. Urenregistratie kan echter een tijdrovend en vervelend proces zijn. Gelukkig biedt TimeWriter een gemakkelijk te gebruiken oplossing voor het bijhouden van de urenregistratie.

Hieronder staan enkele voordelen van TimeWriter die u zullen overtuigen om het te gebruiken:

Gebruiksvriendelijk

TimeWriter is een eenvoudig te gebruiken programma. Het heeft een intuïtieve interface waarmee u gemakkelijk de urenregistratie kunt bijhouden zonder enige technische kennis. Het biedt ook de mogelijkheid om taken te koppelen aan de urenregistratie, zodat u gemakkelijk kunt zien waar uw tijd naartoe gaat.

Snel inzicht

Met TimeWriter krijgt u snel inzicht in de urenregistratie van uw bedrijf. U kunt gemakkelijk rapporten genereren en grafieken bekijken om te zien hoeveel uren er zijn gewerkt, hoeveel verlof er is opgenomen en hoeveel facturen er zijn verstuurd. Dit alles maakt het mogelijk om snel beslissingen te nemen en uw bedrijf efficiënt te beheren.

Compleet systeem

TimeWriter is niet alleen een urenregistratie software, maar ook een compleet systeem voor verlofregistratie, factureren, budgetbewaking en inzicht in verzuim. Hierdoor hoeft u niet meerdere programma's te gebruiken om verschillende aspecten van uw bedrijf bij te houden. Met TimeWriter heeft u alles bij de hand.

Online en desktop versie

TimeWriter is beschikbaar in zowel een online als een desktop versie. Dit betekent dat u het programma overal en altijd kunt gebruiken, ongeacht waar u bent of welk apparaat u gebruikt. De online versie maakt het ook mogelijk om te werken met meerdere mensen aan dezelfde urenregistratie, wat het werk voor grotere bedrijven nog gemakkelijker maakt.

Conclusie

TimeWriter is de perfecte oplossing voor werkgevers en werknemers die hun urenregistratie snel en efficiënt willen bijhouden. Met zijn gebruiksvriendelijke interface, snelle inzicht, complete systeem en beschikbaarheid op zowel desktop als online, is TimeWriter het ideale programma voor elk bedrijf. Begin vandaag nog met het bijhouden van uw urenregistratie en profiteer van de vele voordelen die TimeWriter te bieden heeft.