e-Boekhouden koppeling

Vanuit de urenregistratie met 1 druk op de knop een factuur maken en deze geheel automatisch laten opnemen in de boekhouding, dat kan met de boekhoud-koppelingen van TimeWriter.

 

Factuur-koppeling met e-Boekhouden

Met deze koppeling worden facturen uit TimeWriter overgezet naar facturen binnen e-Boekhouden. U kunt de factuur binnen e-Boekhouden altijd weer inzien en aanpassen. De koppeling verlangt wel een abonnement op e-Boekhouden waarin facturatie is opgenomen.

 

 

  • Wat is het verschil tussen TimeWriter en e-Boekhouden en hoe werken ze samen?

  • TimeWriter is een softwareprogramma dat speciaal is ontworpen voor tijdregistratie en projectmanagement, terwijl e-Boekhouden een softwareprogramma is dat wordt gebruikt voor boekhouding en facturatie. Door deze twee programma's te integreren, kunnen bedrijven de tijdregistratie en facturatieprocessen stroomlijnen en de administratieve lasten verminderen. De integratie maakt het mogelijk om urenstaten en facturen automatisch tussen de systemen te synchroniseren, wat tijd bespaart en fouten vermindert.
  • Hoe werkt de integratie tussen TimeWriter en e-Boekhouden?

  • De integratie tussen TimeWriter en e-Boekhouden maakt gebruik van een API (Application Programming Interface) om gegevens tussen de twee systemen uit te wisselen. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld de urenstaten die zijn ingevoerd in TimeWriter automatisch worden overgezet naar e-Boekhouden, waar ze kunnen worden gebruikt voor facturatie en boekhouding. Dit vermindert handmatig werk en voorkomt fouten bij het overzetten van gegevens.
  • Kan TimeWriter worden geïntegreerd met alle versies van e-Boekhouden?

  • Ja, TimeWriter kan worden geïntegreerd met alle versies van e-Boekhouden, inclusief de basisversie. Dit betekent dat bedrijven van alle groottes kunnen profiteren van de voordelen van deze integratie, ongeacht de versie van e-Boekhouden die ze gebruiken.
  • Kan de integratie tussen TimeWriter en e-Boekhouden worden aangepast aan de specifieke behoeften van een bedrijf?

  • Ja, de integratie tussen TimeWriter en e-Boekhouden kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van een bedrijf. Zo kan bijvoorbeeld de manier waarop de gegevens tussen beide systemen worden gesynchroniseerd, worden aangepast om beter aan te sluiten bij de bedrijfsprocessen van een organisatie. Dit kan worden gedaan door middel van aangepaste API-integraties of door middel van andere oplossingen op maat.
  • Wat zijn enkele van de voordelen van het gebruik van TimeWriter in combinatie met e-Boekhouden?

  • Het gebruik van TimeWriter in combinatie met e-Boekhouden biedt verschillende voordelen voor bedrijven en organisaties. Ten eerste kan het helpen om de administratieve lasten te verminderen, omdat de gegevens tussen beide systemen automatisch worden gesynchroniseerd. Dit bespaart tijd en vermindert de kans op fouten. Bovendien kunnen bedrijven met behulp van TimeWriter en e-Boekhouden gemakkelijker hun facturen en urenstaten beheren, waardoor ze hun cashflow beter kunnen beheren en hun klanten sneller kunnen factureren.