TimeWriter Urenregistratie  

TimeWriter is een urenregistratieprogramma dat eenvoud en helderheid koppelt aan flexibiliteit en bedieningsgemak. Het zorgt voor een volledige verantwoording van alle gewerkte uren en vormt een uitstekende basis voor facturering en managementinformatie. Maar TimeWriter biedt meer: het is ook een uitstekend instrument voor budgetbewaking en je verlofadministratie.

Koppeling

Met de koppeling tussen [boekhouding] en TimeWriter worden de facturen direct doorgezet naar je online boekhouding. Gemakkelijk en tijdbesparend! Ook de debiteur en verkoopgegevens worden in [boekhouding] verwerkt.

 

TimeWriter

Voer de urenregistratie in op één centrale plek. Geen handmatige handelingen meer bij het boeken van je facturen!

 

Over TimeWriter

TimeWriter is een zeer flexibel softwarepakket voor urenregistratie, ontwikkeld door de programmeurs van XSO, xBase Software Ontwikkeling.

TimeWriter blinkt uit in eenvoud: zowel voor de medewerker als voor de beheerder en de manager. Tegelijkertijd biedt het programma een schat aan informatie voor uiteenlopende doeleinden: factureren, verlofadministratie, bedrijfsvoering, trends en prognoses, projectplanning en budgetbewaking. Het programma is bovendien volledig aan te passen aan elke organisatie.

TimeWriter is verkrijgbaar in twee versies: de standaardversie (TimeWriter Standaard) en de versie voor grotere organisaties en organisaties met specifieke wensen (TimeWriter Pro).