Inkloksysteem | Digitaal en eenvoudig

Veel bedrijven werken met een inkloksysteem. Gebruikt u nog steeds traditionele vormen van urenverantwoording? Dan wordt het hoog tijd dat u overstapt! De prikklok en de urenregistratie formulieren hebben namelijk hun beste tijd wel gehad. Met deze methodes mist u de belangrijke functionaliteit die ons digitale inkloksysteem biedt.

Een inkloksysteem houdt de gewerkte uren van alle medewerkers bij. Werknemers geven aan hoe laat ze met een bepaald project beginnen en stoppen. Dit kan wanneer iemand op een dag begint, maar ook per project of werk voor een klant. Hierdoor heb je altijd een up-to-date urenregistratie. Deze urenregistratie kan weer gekoppeld worden aan de facturatie. De gewerkte uren worden automatisch op de factuur gezet inclusief omschrijvingen. Hierdoor is de boekhouding altijd up-to-date en overzichtelijk. 

Inkloksysteem​​​​​​​

Inkloksysteem personeel | Eenvoudig en compleet

De software van TimeWriter is een compleet systeem. Met onze software voor urenverantwoording kunt u activiteiten splitsen naar klant, project, medewerker en product. U kunt uren gemakkelijker controleren, uitgebreide rapportages genereren en duidelijk inzicht krijgen in projectplanning en budgetbewaking. Onze urenverantwoordingssoftware biedt precisie en eenvoud tegen een betaalbare prijs. Daarnaast is de urenregistratie gekoppeld aan een app waarmee werknemers vanaf iedere locatie kunnen inklokken en dus hun werkuren kunnen berekenen. Hiermee is de urenregistratie altijd up-to-date. 

Daarnaast is de software ook gekoppeld aan de planning en de verlofregistratie. Hiermee kan een werknemer precies inzien wanneer hij moet werken en wat zijn taken zijn. Maar daarnaast kan het personeel ook hun verlof aanvragen. Tegenwoordig is de verlofregistratie best ingewikkeld omdat veel mensen parttime werken. Met de software van TimeWriter bent u altijd op de hoogte van de vakantiedagen en opgebouwde verlofuren van uw medewerkers. Doordat TimeWriter dit allemaal heeft gecombineerd blijft alles overzichtelijk.

​​​​​​​

Inkloksysteem van TimeWriter | Nu 2 maanden gratis

Wilt u ook gebruik maken van het meest complete urenregistratie software? En een software dat toch nog erg flexibel en gebruiksvriendelijk is. Binnen 1 dag is het geïmplementeerd in je bedrijf en daarnaast kunnen je werknemers er heel eenvoudig mee aan de slag. Het inkloksysteem van TimeWriter kunt u nu eerst 2 maanden testen om te bekijken of dit bedrijf ook bij u en uw onderneming past. Veel bedrijven gingen u al voor en gebruiken met grote tevredenheid deze tijdregistratie software. TimeWriter biedt het aan in 3 verschillende versies:

Ontdek nu het eenvoud en gemak van TimeWriter!