De maandstaat met de juiste gegevens

De maandstaat van TimeWriter zorgt ervoor dat je een periodiek overzicht hebt van het reilen en zeilen in uw onderneming. Dit schept vertrouwen. U krijgt de basis om zowel binnen als buiten de bedrijfsmuren met goed onderbouwde data naar voren te komen. De maandstaat van TimeWriter geeft weergaven van:

  • De tijd die aan klanten is besteed
  • Het overzicht van de maandelijkse overheadkosten
  • Het verschil tussen de planning en het reëel aantal uren

De TimeWriter maandstaat laat preceis zien wat u en uw handelsomgeving willen. Groot voordeel van deze maandstaat is de flexibiliteit van dit programma voor urenregistratie. De maandstaat kunt u gebruiken voor het bijhouden van de uren van uw medewerkers. Wanneer uw onderneming werkt met projectmedewerkers, uitzendkrachten of detacheringmedewerkers is het bijhouden van een maandstaat verstandig. Ook kunnen de werkgevers hun uren bijhouden via de app. Hierdoor kunnen werknemers vanaf iedere locatie hun uren bijhouden en blijft de urenregistratie altijd up-to-date. 

Maandstaat​​​​​​​

De digitale maandstaat is het nieuwe urenschrijven

Met de urenregistratie software van een TimeWriter heeft u altijd de beschikking over een juiste maandstaat. Dit is ook gekoppeld aan de boekhouding en facturatie. De gewerkte uren voor een klant kunnen automatisch worden gefactureerd aan de klant. Daarnaast kunnen de werkgevers ook hun verlof aanvragen via deze software. Voor een werknemer is het daarom een heel compleet systeem. Zij kunnen via het systeem hun planning vernemen, hun uren berekenen en hun verlof aanvragen.
 
Voor een werkgever is het ook een compleet systeem omdat naast de automatische facturatie het systeem ook zorgt voor budgetbewaking. De software geeft duidelijke en overzichtelijk inzichten en rapportages van de kosten. 
 
De beste manier om te zien dat TimeWriter de geschikte tool voor uw maandstaat is, is testen. U kunt de urentool gratis downloaden. Dit  kan je 2 maanden gratis en geheel vrijblijvend testen. De data die u invoert zijn na aankoop van het programma verder uit te bouwen en gaan niet verloren. De maandstaat van TimeWirter inrichten is: snel, eenvoudig en 100% verantwoord.
 
De TimeWriter maandstaat is de digitale urenstaat die vandaag de dag in elke bedrijf thuishoort. TimeWriter is in 3 versies leverbaar:
Alle versies zijn eenvoudig te installeren. In het overzicht kan u zien wat de verschillen per software is. Wanneer u overstapt van de ene software naar de andere, kan de gehele data makkelijk worden overgezet. De maandstaat is ook vanaf onze server ter gebruik. Dit heeft onder andere als voordelen dat u geen onderhoud heeft, het op elke computer te gebruiken is en wij voor de back-ups zorgen. Gebruik nu net als vele voorgangers ook de maandstaat van TimeWriter. De TimeWriter maandstaat geeft u al het gemak dat deze tijd vraagt.