TimeWriter Standaard - Urenregistratie software voor bedrijven tot 25fte

TimeWriter Standaard is de urenregistratie software voor bedrijven tot 25fte. Het is een uitstekende basis om uren bij te houden, facturen te maken, verloven te registreren en de budgetten te bewaken voor bedrijven tot 25 fte. Met een aantrekkelijke prijs en het eenvoudige gebruik en beheer is dit hét pakket om altijd en overal gemakkelijk de uren bij te houden en up-to-date informatie tot uw beschikking te hebben.

   

   

  uurlijst

  Werken in de cloud…

  Met de TimeWriter Standaard kunt u vanzelfsprekend ook in de cloud werken. De database is in dat geval gevestigd op een server van XSO en u kunt vanaf elke gewenste locatie uw informatie raadplegen, wijzigen of aanvullen. Dit kan zowel via een desktopclient als via een webclient.

  … of lokaal met meerdere gebruikers

  Wenst u met meerdere gebruikers gebruik te maken van TimeWriter maar is de cloud geen optie, dan kunt u de database ook lokaal opslaan. Het programma staat dan op een gedeelde netwerkschrijf van uw organisatie en u heeft daarmee rechtstreeks toegang tot uw database. In dit geval kunt u alleen de desktopclient gebruiken.

  Kosten TimeWriter Standaard

  Voor het gebruik van TimeWriter Standaard sluit u een licentie per jaar af. De kosten daarvan zijn afhankelijk van het aantal gebruikers. Deze licentieovereenkomst wordt automatisch verlengd tenzij u de overeenkomst tijdig opzegt. Ter herinnering aan dit moment ontvangt u elk jaar twee maanden voor het einde van de periode een e-mail.

   

   

  urenadministratie rapportage

  Kosten TimeWriter Pro

  Voor de TimeWriter Pro sluit u een jaarlicentie af. De kosten daarvan zijn afhankelijk van het aantal gebruikers. Deze licentieovereenkomst wordt automatisch verlengd tenzij u de overeenkomst tijdig opzegt. Hiervoor ontvangt u altijd twee maanden voor het einde van de licentie een e-mail ter herinnering.

   

   

  tijdschrijven met excel