Eenvoudig uren registreren met de online Tijdregistratie App van TimeWriter

Met de online tijdregistratie app van TimeWriter kan iedere werknemer eenvoudig en efficiënt de uren registeren. Steeds meer mensen werken niet meer constant vanaf kantoor. De ene dag op kantoor, de andere dag thuis en ook steeds vaker onderweg. Om constant je uren bij te houden is de app van TimeWriter perfect. Werknemers kunnen vanaf iedere locatie hun uren registreren.

De app is beschikbaar voor iOS en Android. Dat betekent dat iedere werknemer er gebruik van kan maken. De werknemer kan vanaf elke locatie aangeven hoeveel uren hij/zij aan een bepaald project heeft gewerkt en wat de gedane taken zijn. Door dit met de app bij te houden, blijft de administratie altijd up-to-date. 

Tijdregistratie app​​​​​​​

TimeWriter biedt meer dan alleen een app

De app van TimeWriter is gekoppeld aan een complete urenregistratie software. Doordat alles aan elkaar gekoppeld is, zijn de administrieve lasten erg laag. De planning, het berekenen van uren en verlofregistratie zijn allemaal aan elkaar gekoppeld. Hierdoor weet een werknemer precies waar hij aan toe is. En de werkgever kan bij verlofaanvragen inzien of de verlofaanvraag die dag goed uitkomt. 

​​​​​​​Daarnaast is het ook gekoppeld aan de facturatie. Werknemers noteren hun gewerkte uren en gedane taken. Dit komt automatisch op de factuur te staan, waardoor er voor de werkgever en de klant altijd overzichtelijk is wat er gedaan is. 

Als laatste levert de software altijd up-to-date rapporten en inzichten. Hiermee kunnen de budgetten goed worden bewaakt. Met deze budgetbeheersing kan je altijd proactief reageren als iemand teveel of te weinig uren aan een project heeft besteed. 

Gratis tijdregistratie app​​​​​​​

Online Tijdregistratie met de App van TimeWriter | Nu 2 maanden gratis en geheel vrijblijvend

U kunt nu gebruikmaken van de app en software van TimeWriter. Deze zijn aan elkaar gekoppeld. U kunt deze app eerst twee maanden geheel vrijblijvend testen. Daarna kunt u overgaan tot aankoop. De data van de proefversie wordt automatisch opgeslagen en kan daarmee nog steeds worden gewerkt. TimeWriter biedt 3 versies aan zodat je als klant een software hebt die bij jou type bedrijf past. 

 

U kunt hier de gratis apps downloaden. Daarnaast kunt u één van de softwares dowloaden en 2 maanden te testen. Ontdek nu of het eenvoud en gemak van TimeWriter ook bij uw bedrijf past!