Waarom je een app wilt gebruiken voor de (werk)tijdregistratie

  1. Minder kans op fouten dan bij handmatige registratie
  2. Tijdswinst, 1 x invoeren en vervolgens vanuit verschillende perspectieven raadplegen
  3. Gebruiksvriendelijk, slechts een paar muisklikken zijn er nodig voor een registratie
  4. Archivering, om dat je jouw administratie 7 jaar moet bewaren van de fiscus
  5. Rechtstreeks factureren vanuit je urenregistratie

Tijdregistratie software: Zo houd je overzicht

Veel ondernemingen hebben de behoefte aan een tijdregistratie software voor hun personeel. Met een tijdregistratie software kunnen alle werknemers online hun uren registreren. Door middel van een tijdregistratie software heeft een bedrijf direct een goed overzicht over alle gewerkte uren en de hoeveelheid verlof dat uw werknemers nodig hebben. 

Het is logisch dat een bedrijf wil bijhouden wanneer de werknemer aanwezig is. Dat is niet alleen prettig voor de werkgever, maar ook voor de werknemer zelf.  De werkgever wil dat zijn personeel zich aan de uren houdt, die afgesproken zijn en andersom wil de werknemer laten zien dat de inzet goed is en ook aanwezig is wanneer dat verlangt wordt. Een goed tijdregistratie software gebruiken is dan ook aan te raden. Daarnaast is een tijdregistratie software handig als je werkt voor bepaalde klanten of aan meerdere projecten. Door de uren bij te houden, blijft de tijdregistratie altijd up-to-date en kan er precies worden ingezien hoeveel uur aan een bepaalde taak is besteed. Dit maakt het factureren ook weer eenvoudiger. Zeker omdat de tijdregistratie is gekoppeld aan de facturatie, waardoor met één knop de factuur ingezien kan worden en worden verstuurd naar de klant.

Tijdregistratie software

Voordelen van een tijdregistratie software voor personeel

Tijdregistratie voor personeel bijhouden is iets wat bedrijven al lang doen. Al lang voor het digitale tijdperk waren er al systemen om de uren bij te houden. Zo was er de prikklok. Bij de ingang van het bedrijf hing dan aan de wand de prikklok met daarbij voor elke werknemer een registratiekaart.  Deze kaart ging dan in de klok en zo was precies bekent wanneer de werknemer het gebouw binnenkwam.  Dezelfde procedure werd uitgevoerd bij het verlaten van het gebouw. Waterdicht was dit systeem niet en met een beetje creativiteit was frauderen hiermee gemakkelijk. Een ander systeem was de presentielijst, waar de werknemer zijn initialen op moest zetten bij binnenkomst en hetzelfde weer bij het verlaten van de werkvloer. Ook dit  systeem werkte niet optimaal. Heel vaak kwam het voor dat de werknemer in de haast naar huis ging en gewoon vergeten was zich af te melden of het blaadje met de initialen was verdwenen en ergens bij iemand op het bureau of andere werkplek belandt.

Tegenwoordig kan alles digitaal. Een voorbeeld van een tijdregistratie software is met pasjes voor de werknemers. Dat is een goed werkend systeem, maar wel duur in de aanschaf. Er moeten detectiepoortjes of -kastjes bij de deur geplaatst worden en alle medewerkers moeten worden voorzien van een pasje. Dat er nogal eens een pasje verloren gaat is dan een risico dat er gelopen wordt.Daarom is het ontzettend efficiënt en eenvoudig om een tijdregistratie app of tijdregistratie software te hebben via het intranet of internet. De software voor een dergelijk systeem kan op het computersysteem geïnstalleerd worden en alle medewerkers kunnen daar gebruik van maken. Met deze software kunnen alle werknemers heel makkelijk hun werkuren berekenen. Door alle gewerkte uren constant in te vullen geeft de software alle gewerkte uren van het personeel eenvoudig en overzichtelijk weer. 

De urenregistratie software voor personeel kan aangepast worden aan de eisen van een bedrijf en de mogelijkheden zijn eindeloos. TimeWriter heeft verschillende softwares van een tijdregistratie software voor zzp'ers, tot een software voor bedrijven tot 1.000 werknemers. Elk bedrijf kan geheel zijn eigen invulling geven welke zaken ze willen bijhouden. Zo kunnen bedrijven er ook voor kiezen om alleen de verlofregistratie bij te houden. Deze manier om de tijdregistratie van je personeel bij te houden is gemakkelijk door iedereen bij te houden en te controleren en daarbij minder duur in de aanschaf.

Daarnaast is de urenregistratie automatisch gekoppeld aan de facturatie. Wanneer er voor een klant wordt gewerkt, worden alle gewerkte uren en beschrijving automatisch gekoppeld aan desbetreffende factuur. De werkgever kan deze factuur inzien en kleine aanpassingen aan bijvoorbeeld omschrijvingen doen. Daarna kan hij de factuur versturen en wordt deze ook automatisch gekoppeld aan de boekhouding. 

Ook kan met de tijdregistratie software van TimeWriter de budgetten goed worden bewaakt. Een leidinggevende kan precies inzien of de gewerkte uren overeen komen met de planning. TimeWriter biedt overzichtelijke en inzichtelijke rapporten. Doordat deze registratie altijd up-to-date is kan er proactief gehandeld worden om de kosten altijd zo laag mogelijk te houden. Wanneer een werknemer even geen werk heeft, kan er altijd gekeken worden waar hij op dat moment goed kan inspringen. 

Eenvoudig en efficiënt tijdregistratie software | Nu 2 maanden gratis

TimeWriter is het meest complete tijdregistratie software. Via deze software kunt u zonder problemen de tijdregistratie regelen. Uw werknemers kunnen zelf hun uren invullen en u krijgt direct een overzicht van de gewerkte uren en de hoeveelheid verlof dat elke werknemer nog heeft. De software is ook gekoppeld aan een gratis app waardoor werknemers vanaf iedere locatie hun uren kunnen registreren. 

De software van TimerWriter is zo ontworpen dat iedereen er binnen een uur mee aan de slag kan gaan. In tegenstelling tot vergelijkbare software is deze software eenvoudig te leren en zeer gebruiksvriendelijk. Uw werknemers zullen er dus geen probleem mee hebben om hun tijdregistratie via deze software te regelen en zullen zich het product zeer snel eigen kunnen maken. Daarnaast is de software flexibel waardoor je zelf kan kiezen waar je wel en niet gebruik van wil maken. De tijdregistratie software van TimeWriter is beschikbaar in drie versies:

Probeer nu TimeWriters tijdregistratie software 2 maanden gratis en geheel vrijblijvend uit. Zo ontdekt u de vele mogelijkheden en of het aansluit bij uw wensen en uw organisatie. 

Tijdregistratie software gratis