Tijdschrijven software

De oplossing voor veel ondernemers, de tijdschrijven software. Er zijn weinig ondernemers, die blij zijn met tijdschrijven. Het voelt alsof je je medewerkers niet vertrouwd, omdat ze elk uur van de dag verantwoording moeten afleggen. Het sociale praatje met collega’s en de koffiepauze worden hierdoor beladen en de werknemer kan zich gecontroleerd voelen. De kunst is dan om het tijdschrijven zo simpel mogelijk te houden, zodat ook de werknemer er zo weinig mogelijk aandacht aan hoeft te besteden en er niet al te veel de nadruk op wordt gelegd. Het gebruiken van tijdschrijfen software kan door elke werknemer zelf worden gedaan. Door het de werknemer zelf te laten doen ontstaat er meer vertrouwen. Tijdschrijven kan dan een afsluiting van de dag worden. Hiervoor heb je tegenwoordig mooie systemen, die via intranet of internet uitgevoerd kunnen worden. Deze manier scheelt de werkgever veel tijd en daardoor ook geld.

 

Noodzakelijk is tijdschrijven wel 

Als ondernemer moet je planningen maken en offertes uitbrengen. Ook het bijhouden van een goede salarisadministratie is één van de belangrijke dingen die een ondernemer goed wil doen. Om al deze dingen perfect uit te voeren is tijdschrijven van essentieel belang. 

Met tijdschrijven hou je een goed overzicht. De loonkosten kunnen worden bijgehouden en bekeken kan worden of deze niet te hoog zijn in verhouding tot de prestaties, die geleverd worden. Heb je een kleine onderneming met werknemers, die allemaal dezelfde tijd aanwezig zijn, dan is tijdschrijven eenvoudig. Ingewikkelder wordt het wanneer er parttimers in dienst zijn en/of er verschillende diensten gewerkt moeten worden. Dan is het overzicht moeilijk bij te houden en is het echt nuttig om een goed werkend systeem aan te schaffen om het tijdschrijven zo eenvoudig mogelijk te houden.


Noodzakelijk kwaad kan veranderen in algemeen belang. Door een goed lopend systeem van tijdregistratie wordt zowel de werkgever als de werknemer blij en kan de onderneming efficiënt met zijn tijd omgaan.

TimeWriters tijdschrijven software

TimeWriter functioneert als een tijdschrijf software. Deze tijdschrijf software vervangt de traditionele timesheet of prikklok. TimeWriter is beschikbaar in 3 verschillende versies:
·  TimeWiter Standaard (een tijdschrijf software voor beddrijven tot ± 25 medewerkers)
·  TimeWriter Pro (een tijdschrijf software voor bedrijven tot 1000 medewerkers)
·  TimeWriter Freeware (een gratis tijdschrijf software voor 1 gebruiker, wordt vooral door ZZP'ers en Freelancers gebruikt)
Probeer het geheel vrijblijvend en gratis voor 2 maanden uit! En laat u verrassen!