Eenvoudig digitaal urenbriefje invullen

Een papieren urenbriefje invullen is nog steeds een bekend fenomeen bij veel bedrijven. Zou het niet veel gemakkelijker zijn om het urenbriefje digitaal in te vullen? Dat kan met TimeWriter, het veelgeprezen programma om eenvoudig een digtaal urenbriefje in te vullen. Geen gedoe meer met verwerking van urenbriefjes, maar eenvoudig en realtime tijdschrijven.

TimeWriter is ideaal als uw organisatie medewerkers heeft die vaak op pad zijn of vanuit huis werken. Uw werknemers kunnen vanuit thuis of via de app op locatie het urenbriefje invullen. Hierdoor wordt de tijdregistratie volledig geautomatiseerd. Uw werknemers registreren hun gewerkte uren en de software doet vanzelf zijn werk. Het genereert een mooi overzicht van alle gewerkte uren. 

Met TimeWriter haalt u een geweldige software in huis. Naast het invullen van een online urenbriefje zorgt deze software ook voor een verlofregistratie, budgetplanning, facturering en andere zaken. Hiermee neemt deze software een compleet plaatje in. 

Urenbriefje

 

Urenbriefje digitaal invullen met TimeWriter

Tijdschrijven is voor de meesten geen pretje. Toch is het belangrijk dat het gebeurt en dat het goed gebeurt. Met de software van TimeWriter kan de uurregistratie compleet naar wens worden opgesteld. Alle uren die gewerkt worden voor een klant of project worden genoteerd. Behalve dat je precies weet hoeveel uren er nu gefactureerd moeten worden, kan een goede urenregistratie ook zorgen voor het beter opstellen van offertes. Wanneer goed wordt bijgehouden hoeveel tijd er nodig is voor bepaalde werkzaamheden kunnen  offertes  scherp gemaakt worden en kan men veel  teleurstelling voorkomen.  Wordt er gefactureerd per uur, dan is het zeker aan te raden een goede urenadministratie bij te houden. Het aantal gewerkte uren hoeft dan geen “natte vingerwerk” meer te zijn. Er kan precies uitgerekend worden hoeveel uren er besteedt zijn aan een bepaalde opdracht en de klant betaald alleen voor de echt gemaakte uren.

Daarnaast wordt niet elk uur in een bedrijf alleen aan de productie of dienstverlening besteedt.  Ook aan de acquisitie, vergaderingen, administratie en dergelijke wordt veel tijd besteedt. Ook deze uren kunnen in een goede urenadministratie gezet worden. Een goede urenadministratie is onmisbaar voor een zzp'er of onderneming. 

Om u hierbij te helpen heeft TimeWriter een digitaal systeem ontwikkeld om het tijdschrijven gemakkelijker te maken. Met één druk op de knop heeft u zo een overzicht van de gewerkte uren van al uw medewerkers. Het is de best geteste tool op het gebied van online urenbriefjes schrijven. Nergens vind je zo'n complete software waarbij je zo snel en simpel je uren kan invullen.

Vul met TimeWriter uw urenbriefje voortaan digitaal in. TimeWriter heeft uitsluitend tevreden klanten. Dat komt doordat u bij ons altijd eerst de software 2 maanden op proef neemt. Gratis en zonder verplichtingen. Zo weet u zeker of dit systeem aan uw wensen voldoet voordat u de licentie aanschaft. Wij hebben 3 versies:

·   TimeWiter Standaard (tot ± 25 medewerkers)
·   TimeWriter Pro (tot 1000 medewerkers)
·   TimeWriter Freeware (gratis urenbriefje voor 1 gebruiker, veelal gebruikt door ZZP'ers en Freelancers)
 
Download en ontdek het gemak en eenvoud van het digitaal invullen van urenbriefjes via TimeWriter!
 
Digitaal urenbriefje