Urenmanagement rendabel houden

 
EU wilt een beroep kunnen doen op een betrouwbaar systeem voor urenverantwoording dat iets tastbaars oplevert. In de praktijk bet Urenmanagement rendabel houdenekent dit urenmanagement als overkoepelend en flexibel systeem. Dat is TimeWriter. U krijgt met betrekking tot urenverantwoording rapportage over het aantal gewerkte uren gespecificeerd naar:
·      Elk mogelijk project
·      Elke activiteit per klant
·      Iedere medewerker binnen uw bedrijf
 
Urenverantwoording met TimeWriter maakt iedere beweging binnen uw bedrijf zichtbaar en beïnvloedbaar. Dan is gericht urenmanagement mogelijk: beheer van de urenverantwoording zoals u het graag ziet. Kijkt u zelf en probeert u de demoversie van TimeWriter urenmanagement gratis  uit!

 

 

Urenverantwoording gemakkelijk, betrouwbaar en betaalbaar

 
De voordelen van doordacht urenmanagement zijn duidelijk. Het juiste aantal uren wordt verantwoord en op de juiste manier besteed. Gebruikmaken van urenmanagement software TimeWriter valt hier ook onder. In de praktijk is dit systeem voor iedereen snel en gebruikersvriendelijk te hanteren. Er zijn 2 versies beschikbaar. Wat dit voor uw bedrijf betekent ziet u op de pagina Productmatrix .
U huurt de tool die urenmanagement overzichtelijk en hanteerbaar maakt. TimeWriter is een flexibel pakket dat urenverantwoording budgetbewaking en planning in zich draagt. U kunt TimeWriter op uw eigen server of op onze server, hosted, laten draaien. U bepaalt zelf hoe betaalbaar urenmanagement is.
 
TimeWriter is het pakket voor tijdregistratie, toepasbaar op ieder gebied.