Urenrapportage precies zoals u dat wilt

​​​​​​​​​​​​​Een juiste urenrapportage zorgt voor een efficiënte bedrijfsvoering. Door een overzicht te hebben van de urenrapportage kan er het meeste optimaal gewerkt worden. Werknemers werken in het urenregistratie systeem hun uren bij. Dit systeem werkt als hun rooster en hun urenrapportage systeem. Lege vakken moeten altijd ingevuld worden. Hierdoor is de efficiëntie van een werknemer, maar ook van ene project te zien. Daarnaast zorgt een goede urenrapportage ervoor dat de gewerkte uren makkelijk gefactureerd worden naar een klant. Gebruik van een urenregistratie software zorgt ervoor dat een duidelijke rapportagen van het gewerkte aantal uren per:
  • Project
  • Activiteit
  • Medewerker​​​​​​​​​​​​​​
TimeWriter urenrapportage geeft u precies de informatie die u wilt. Met een koppeling van de urenrapportage software aan uw factureringspakket maakt het tevens mogelijk uw klanten op de hoogte te stellen van het aantal uren dat voor hen gewerkt is. Naast de voordelen voordelen voor eigen gebruik, schept u ook het onbetaalbare voordeel van vertrouwen van uw klanten. 
Urenrapportage​​​​​​​
 
​​​​​​​​​​

Altijd overzichtelijke urenrapportage met TimeWriter

TimeWriter biedt een urenrapportage aan dat perfect bij uw bedrijf aansluit. Wij bieden daarom 3 verschillende versies. Deze versies zijn gebaseerd op basis van de grootte van het bedrijf. Wanneer het bedrijf groeit is het altijd goed om een software te hebben die kan meegroeien. Dit is het geval bij TimeWriter. Je kan heel gemakkelijk van de ene software naar de andere software overstappen. De verschillende versies zijn:​​​​​​​​​​​​​​
  • TimeWriter Freeware: gratis urenrapportage software voor 1 gebruiker (veel gebruikt door ZZP'ers en Freelancers)
  • TimeWriter Standaard: urenrapportage software voor bedrijven met 5 tot 25 medewerkers
  • TimeWriter Pro: urenrapportage software voor bedrijven met 50 tot 1.000 medewerkers

U kunt eerst gebruik maken van een 2 maanden durende gratis proefversie. Dit is geheel vrijblijvend en na 2 maanden kunt u aangeven of u verder wilt met deze software. De ingevoerde gegevens blijven dan ook bruikbaar in uw eigen versie. Probeer nu geheel vrijblijvend uit hoe gemakkelijk en compleet het urenrapportage systeem van Timewriter is. 

​​​​​​​