Urenregistratie | De software om de uren van uw personeel eenvoudig bij te houden

Urenregistratie is het proces van het bijhouden van uren die werknemers aan een bepaald project of taak besteden. De urenregistratie is voor werknemers vaak niet de favoriete bezigheid, maar wel een essentieel onderdeel binnen een bedrijf. TimeWriter heeft een eenvoudig en flexibel software ontwikkeld waardoor het voor werknemers heel eenvoudig is om de gewerkte uren te registreren. Dit zorgt ervoor dat jouw bedrijk een kloppende urenregistratie heeft. 

Het correct bijhouden van de uren is om verschillende redenen erg belangrijk. Zo zorgt een goede urenregistratie voor een inzichtelijk overzicht van de werkzaamheden van het personeel. Je kan precies inzien hoeveel uur een werknemer aan een bepaald project heeft besteed. Daarnaast kan je ook de efficiëntie van een werknemer meten. Een extra voordeel aan TimeWriter is dat de software ervoor zorgt dat je de gewerkte uren gemakkelijk kan factureren naar klanten. Alle uren aan voor een bepaalde klant worden opgeslagen en kunnen nog altijd worden aangepast met bijvoorbeeld een omschrijving. Daarna kan met één druk op de knop een factuur worden verstuurd naar de klant. Dit is ook weer gekoppeld aan de boekhouding waardoor je veel minder tijd kwijt bent aan de boekhouding en facturatie. 
  Urenregistratie


 

Online urenregistratie werknemers

Urenregistratie bijhouden gebeurt bij veel bedrijven handmatig met een prikklok, een urenbriefje of een urenregistratie formulier. Hierin wordt genoteerd hoe lang werknemers hebben gewerkt aan welke opdracht of voor welke klant. Dit is allemaal vaak erg omslachtig en het overzicht ontbreekt snel. Daarnaast is een foutje vaak snel gemaakt en dan is het niet meer duidelijk hoeveel uur er gewerkt is aan een bepaalde taak. 

Door de urenregistratie digitaal bij te houden kan elke werknemer makkelijk zijn eigen uren bijhouden. Sommige bedrijven kiezen er daarom voor om de urenregistratie via Excel bij te houden, maar Excel is complex. Daarvoor biedt TimeWriter de oplossing. TimeWriter is een complete urenregistratie software waarin het personeel heel gemakkelijk hun uren kunnen berekenen. Alle gewerkte uren moeten worden genoteerd waardoor er geen uren meer worden vergeten. Daarnaast zorgt deze urenregistratie software er ook voor dat de verlofregistratie, budgetbewaking en facturatie eenvoudig aan elkaar gekoppeld zijn. TimeWriter is hiermee een alles in één pakket. 

TimeWriter biedt als extra ook nog een gratis app aan. Hiermee kunnen werknemers vanaf iedere locatie met hun mobiel de gewerkte uren heel eenvoudig registreren. Dit zorgt ervoor dat de urenregistratie altijd up-to-date is. 

urenregistratie personeel


 

TimeWriter, voor een altijd up-to-date urenregistratie

In Nederland maken  veel bedrijven al jarenlang tevreden gebruik van de software van TimeWriter. Iedereen mag eerst geheel vrijblijvend 2 maanden de gratis proefversie downloaden om te kijken of deze software aansluit bij hem of haar en het bedrijf. 

De urenregistratie software werkt gebruiksvriendelijk waardoor iedereen na een korte uitleg en enkele instructievideo's er gelijk mee aan de slag kan. Het personeel kan via de urenregistratie app op elke plek zijn/haar gewerkte uren bijhouden. Als zij ergens op locatie zijn geweest, of thuis hebben gewerkt of gewoon op kantoor. Overal kunnen ze hun gewerkte uren bijhouden. Hierdoor blijft de urenregistratie altijd up-to-date. Deze software is een perfecte software die gebruik kan worden gemaakt van ZZP'ers tot MKB bedrijven, maar ook voor grote onderneming tot en met 1000 werknemers. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ook altijd contact opnemen met onze snelle klantenservice.

Bent u op zoek naar een handige en flexibele software voor uw urenregistratie? TimeWriter biedt een compleet en gebruiksvriendelijk systeem om vanaf elke locatie uren bij te houden, te factureren, budgetten bij te houden en verlof te registereren. Nergens anders vind je een software die zo compleet is, maar toch uitblinkt in eenvoud.

Laat u zich nu overtuigen met TimeWriters urenregistratie! U ziet dat u met de urenregistratie tool heel gemakkelijk het overzicht houdt. TimeWriter is beschikbaar in 3 versies:

U kunt het eerst 2 maanden geheel vrijblijvend uitproberen!

 

TimeWriter , 2 maanden gratis op proef

Wilt u weten of de TimeWriter iets voor uw organisatie is? Probeer het dan eerst 2 maanden gratis uit! Download het nu, gebruik het met alle opties en na deze vrijblijvende proefperiode besluit u of u het wilt blijven gebruiken of er toch mee stopt. Meer weten? Vraag het ons gerust!

 

Klik hier om TimeWriter nu te proberen