Urenregistratie software | Meest complete en eenvoudig in gebruik

TimeWriter is een urenregistratie software die het eenvoudig maakt om alle uren bij te houden. Een urenregistratie software zorgt ervoor dat je een goed overzicht houdt van de belangrijkste kostenpost: de loonkosten. Door de gewerkte uren goed in de gaten te houden weet je precies welk project efficiënt is en hoe je de kosten zo laag mogelijk kan houden. Daarnaast biedt de urenregistratie software veel meer opties dan alleen het berekenen van de gewerkte uren.

De software biedt ook functies waarbij je door middel van één knop de gewerkte uren kan factureren. De werknemers houden de uren voor een klant bij en noteren de werkzaamheden. Hierin houdt je het overzicht voor jezelf en de klant en kunnen de uren eenvoudig gefactureerd worden. Hierdoor is het een urenregistratie en facturatie software ineen. 

Verder kunnen werknemers naast de urenregistratie ook hun verlofregistratie bijhouden met TimeWriter. Zij kunnen hierop hun verlof aanvragen en de werkgever of leidinggevende heeft een goed overzicht van hoeveel verlof er al voor die dag is aangevraagd. Deze kan het bevestigen of weigeren. Hierdoor kan iedereen van elke werknemer inzien wanneer die aan het werk is en kunnen afspraken makkelijk ingepland worden. 

Ook zorgt de software ervoor dat de budget goed bewaakt kunnen worden. Een bedrijf heeft een goed overzicht van waar de uren aan besteed worden. Leidinggevende kunnen duidelijke rapportages aanmaken. Hiermee is er per project, per medewerker of per periode in te zien of alles volgens de planning verloopt en of de uren efficiënt worden besteed. 

Het is hiermee de meest complete urenregistratie software die vanaf elke locatie in gebruik is en daarnaast ook nog heel eenvoudig in gebruik is. 

Urenregistratie software

Voordelen van een urenregistratie software

Een eenvoudig en complete urenregistratie software zorgt voor veel voordelen. De grootste voordelen van de urenregistratie software van TimeWriter zijn:

  • Eenvoudig offerte uitbrengen: Er is duidelijk hoe lang er gewerkt is aan een bepaalde klus. Iedereen geeft eenvoudig de werkzaamheden aan voor een bepaalde klus. Hierdoor kan je eenvoudig een factuur opsturen.
  • Overal online toegang: Via de app van TimeWriter of via de cloud kan iedereen vanaf elke plek gebruik maken van deze software. Zo kunnen de werknemers vanuit huis, vanaf locatie of vanaf kantoor altijd hun uren actueel bijhouden. 
  • Gebruiksvriendelijk systeem: Het systeem van TimeWriter is erg gemakkelijk en intuïtief. De software blinkt uit in eenvoud. Als werknemers vragen hebben kunnen ze diverse instructievideo's kijken. Daarnaast kan er ook altijd contact met ons opgenomen worden. TimeWriter staat bekend om de snelle en goede service. Klanten geven TimeWriter gemiddeld een 8.8. Zij zijn erg tevreden over de eenvoud van het systeem. 
  • Uitgebreide rapportage- en controle opties: Ieder bedrijf kan zelf aangeven welke rapportages en controleoverzichten zij willen hebben. Hierdoor heb je een compleet overzicht van de dingen die voor jullie bedrijf belangrijk zijn. 
  • Gemakkelijk inplannen van werk: De planning en tijdregistratie zijn aan elkaar gekoppeld. Van iedere medewerker is bekend hoeveel werkzaamheden hij/zij deze week heeft en of die een verlofperiode heeft aangevraagd. Hierdoor is het inplannen van werk gemakkelijk. 
  • Een complete urenregistratie software: TimeWriter is de software die volledig compleet is. Bedrijven kunnen hierin de urenregistratie, budgetten, verlof en facturering in één systeem bijhouden. Dit is ook voor elk type bedrijf in elke branche. 

Probeer de software voor urenregistratie

Efficiënt met de tijd omgaan levert veel op. Voor werknemer en voor de werknemers is dit enorm prettig. Je houdt een goed overzicht van het inplannen van uren en daarnaast houd je overzicht van hoeveel uren aan een bepaald project is gewerkt. De software van TimeWriter is de best geteste software. Hiermee heeft u de beschikking over een volledig complete urenregistratie software. Deze software bieden wij aan in 3 verschillende versies gebaseerd op de grootte van het bedrijf: 

  • TimeWriter Freeware (gratis urenregistratie software voor 1 gebruiker, wordt vooral gebruikt door ZZP'ers en Freelancers)
  • TimeWriter Standaard (urenregistratie software voor bedrijven tot ± 25 medewerkers)
  • TimeWriter Pro (urenregistratie voor grote bedrijven tot 1.000 medewekers)

U kunt ook geheel makkelijk overstappen van de ene software naar de andere software als uw bedrijf groeit. Daarnaast kunt u deze software eerst geheel vrijblijvend en gratis 2 maanden uitproberen. Hiermee kunt u bekijken of deze software precies aansluit bij uw wensen. Ontdek nu de eenvoud en het gemak van de tijdregistratie software van TimeWriter!