Urenregistratie voorbeeld

U zoekt een urenregistratie voorbeeld , maar waarom niet gelijk 1 stapje verder kijken..... Met de  urenregistratie software van TimeWriter hebt u helemaal geen urenlijsten meer nodig. Uw medewerkers voeren zelf hun gewerkte uren in. Werknemers kunnen eenvoudig via de computer of via een app hun gewerkte uren registreren. Dit kan per klant, per project of per medewerker. Hierdoor kan je precies inzien hoeveel uur er aan een bepaalde taak is besteed. Daarnaast is de urenregistratie gekoppeld aan de facturatie waardoor  de gewerkte uren automatisch op de factuur komt te staan. De klant kan hiermee precies inzien wat er is gedaan en wanneer. Daarnaast kunt u uw budgetten eenvoudig bewaken door de rapportages maken van uw tijdsbesteding. Door middel van overzichtelijke grafieken kunt u precies de efficiëntie van u en uw medewerkers inzien. 

urenregistratie voorbeeld

Urenregistratie personeel voorbeeld

Voor de urenregistratie van uw personeel hebben wij de meest geschikte software. Deze software is mogelijk van ZZP'ers tot grote ondernemingen. Op de basis van de grootte van uw onderneming kunt u kijken welke software het beste bij u past. U kunt kiezen uit:

U kunt eerst 2 maanden geheel vrijblijvend en gratis gebruik maken van deze software. U zult snel zien dat dit veel meer oplevert dan een gratis urenregistratie voorbeeld waarmee alles nog veel werk is om in te vullen. Met het gebruik van deze software gaat het invullen heel eenvoudig, maar zorgt het daarna ook dat u veel minder werk heeft. En daarnaast kunt u precies de efficiëntie van uw bedrijf inzien.