Urenstaat | Snel en simpel uren bijhouden

TimeWriter is de digitale urenstaat dat ervoor zorgt dat u een betrouwbare urenstaat kunt overleggen. Hierdoor weet je precies wat er in het bedrijf gebeurt. Je weet hoeveel uur je medewerkers werken aan een project of voor een klant. De tool heeft als kenmerkende eigenschappen:
  • Eenvoudig qua installatie en onderhoud
  • Toepasbaar van planning tot nacalculatie
  • Rapportages in veel verschillende vormen
  • Snel en simpel registreren van uren
  • Urenregistratie die gekoppeld is aan de facturatie
TimeWriter geeft u de urenstaat zoals het hoort: eerlijk en betrouwbaar. Een digitale urenstaat is de ideale manier van urenregistratie. De invoer en verwerking gaat snel, nauwkeurig en eenvoudig. Daarnaast heeft TimeWriter een alles-in-één softwarepakket. Naast tijdregistratie zorgt de software ook voor facturatie, budget bewaking en verlofregistratie. Via de urenregistratie app kunt u ook uw uren vanaf elke locatie en elk tijdstip bijwerken. 
Urenstaat​​​​​​​

Dit digitale urenstaat programma maakt uw onderneming up-to-date

De overzichtelijke urenstaat van TimeWriter is beschikbaar in 3 versies. Welke versie het best bij uw bedrijf past ziet u op de pagina productmatrix. Wanneer u een versie gedownload hebt, kunnen u en al uw werknemers 2 maanden gratis en geheel vrijblijvend gebruik maken van deze versie. Deze software houdt niet alleen de urenstaat bij, maar is daarnaast een heel complete software. Het omvat alles om facturatie, budgetbewaking en planning naar eigen inzicht uit te draaien. De manier waarop u van de digitale urenstaat tool gebruikmaakts is ook flexibel in te vullen. TimeWriter is de eigentijdse invulling van overzicht en controle binnen uw bedrijf.

Urenstaat bijhouden met TimeWriter

TimeWriter mag dan een zeer uitgebreid programma zijn, het blinkt uit in gebruiksgemak. Een urenstaat invullen is net zo eenvoudig als het bijhouden van een agenda met het TimeWriter weekraster. De urenstaat dient namelijk tevens als planning. Alle gewerkte uren aan een project of voor een klant kunnen hier eenvoudig in verwerkt worden. Daarnaast moeten alle leegstaande uren ook ingevuld worden. Hierdoor houdt je binnen het bedrijf een goed overzicht wie waar verantwoordelijk voor was. En daarnaast is het eenvoudig om de gewerkte uren te factureren naar de klant. 

Wilt u ook gebruik maken van de urenstaat van TimeWriter? Bekijk de overzichtelijke matrix en vergelijk welk pakket het beste bij uw onderneming past. Wij bieden 3 verschillende softwares aan:

Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden van TimeWriter?  Download de demoversie of neem contact met ons op. De eerste 2 maanden kunt u geheel vrijblijvend en gratis gebruik maken van deze urenregistratie software. Met het uittesten van de gratis urenregistratie kunt u testen of deze digitale urenstaat perfect bij uw bedrijf aansluit. Ontdek nu het gemak en eenvoud van TimeWriter.