Een urenverantwoording software voor een kloppende administratie

Een goede urenverantwoording software zorgt ervoor dat de administratie van jouw bedrijf altijd klopt. Factureert u aan opdrachtgevers uw gewerkte uren of wilt u van uw werknemers weten hoe lang ze aan het werk zijn geweest en hoeveel tijd ze aan welk project hebben besteed? Dan is het goed om een degelijke urenverantwoording te hebben. Aan de hand hiervan kunnen uw werknemers laten zien hoe ze hun tijd ingedeeld hebben en kunt u aan opdrachtgevers het aantal gedeclareerde uren verantwoorden. Het is daarom belangrijk dat de bijgehouden urenverantwoording duidelijk is en dat er geen dagen of uren ontbreken. 

De urenverantwoording software van TimeWriter zorgt ervoor dat werknemers naast het bijhouden van hun gewerkte uren, ook hun verlof kunnen aanvragen. Alles staat genoteerd in één systeem waardoor de leidinggevende overzichtelijk kan inzien of er op die dag verlof genomen kan worden. Ook is de tijdregistratie gekoppeld aan de facturatie, waardoor werkgevers de ingevulde uren automatisch kunnen worden gefactureerd. Verder krijg je in de software overzichtelijke rapporten en grafieken te zien waardoor de budgetten eenvoudig kunnen worden bewaakt. Door de budgetten goed te bewaken ben je proactief en kan je continue je kosten en opbrengsten bewaken. Hiermee biedt de urenverantwoording software van TimeWriter een alles in één pakket. Een extra toevoeging is ook de gratis app die TimeWriter aanbiedt. Met deze app kunnen werknemers vanaf elke locatie hun uren bijhouden. Met de urenverantwoording software zorg je ervoor dat jouw bedrijf een altijd kloppende administratie heeft.

Urenverantwoording software

Probeer het urenverantwoording software van TimeWriter 2 maanden gratis en geheel vrijblijvend uit

Het noteren van alle gewerkte uren is niet altijd even gemakkelijk. Sommige bedrijven werken met een prikklok, maar dan is nog niet duidelijk welke uren aan welke projecten gekoppeld moeten worden. Hiervoor is dan nog een handmatige urenverantwoording noodzakelijk. Dit laatste leidt vaak tot problemen en onduidelijkheden. De gegevens kunnen kwijt raken, maar ze kunnen ook totaal onoverzichtelijk of onduidelijk zijn.

Met een goed digitaal systeem voor urenverantwoording bent u van al deze problemen verlost. Het opstellen van facturen wordt vele malen gemakkelijker en u kunt beter overzicht houden over de activiteiten van uw werknemers. Een goed systeem om dit mee te doen is TimeWriter. Deze urenverantwoording software geeft u snel een overzicht van alle gegevens die u wilt hebben. 

Een hele serie bedrijven werkt tegenwoordig met de software van TimeWriter, zoals BMW, Philips, Unicef en KWF. Allemaal zijn zeer tevreden over deze software voor urenverantwoording. Pluspunten die gebruikers noemen, zijn onder andere de helderheid van het systeem en de intuïtieve manier van werken. Hierdoor zal iedereen al snel snappen hoe de software werkt en gebruikt dient te worden. Wilt u uw urenverantwoording ook beter op papier krijgen? De urenverantwoording software is beschikbaar in 3 versies:

U kunt eerst een gratis versie downloaden om 2 maanden geheel vrijblijvend uit te testen hoe eenvoudig het werk en hoe compleet het software is.