Uurregistratie software

TimeWriter is het gemakkelijkste uurregistratie software voor ieder type bedrijf. Het is een gebruiksvriendelijk en flexibel programma om per medewerker, project of periode de gewerkte uren bij te houden. In TimeWriter is uw uurregistratie software snel en eenvoudig geregeld. De gebruikers vullen hun uren in op hun weekrooster. Aan het eind van een periode is er dan makkelijk een rapport op te stellen van de tijd die aan elk project is besteed. Het programma is zo gebruiksvriendelijk dat elke medewerker zonder voorafgaande cursus zijn urenregistratie kan bijhouden. En u hebt inzicht in de efficiëntie van uw bedrijf!

De uurregistratie software van TimeWriter is ook perfect voor een dienstverlenend bedrijf. Werknemers kunnen aangeven hoeveel uur zij bezig zijn geweest met een bepaalde klus voor een bepaalde klant. Door dit constant goed bij te houden, is het duidelijk hoeveel uur er moet worden gefactureerd. TimeWriter biedt u een aanvullende module waarmee u snel uw facturen aan de geregistreerde klant kunt koppelen. Ook het inplannen van werk is eenvoudiger. Van elke werknemer is bekend hoeveel tijd deze nodig heeft voor bepaalde werkzaamheden en of die persoon een verlofperiode heeft aangevraagd. Dit maakt het inplannen van werk en het berekenen van de kosten voor een bepaalde klus eenvoudiger. 

uurregistratie software

Probeer de software voor uurregistratie 2 maanden geheel vrijblijvend en gratis uit

Een goede urenregistratie is dus in meerdere opzichten handig en verstandig. Het geeft rust en duidelijkheid aan de medewerkers en het levert financieel veel op. De producten van TimeWriter zijn in drie versies:

Al deze softwares zijn overzichtelijk en gemakkelijk aan te voelen, zoals in onze klantreacties vaak te zien is. U kunt deze softwares voor uurregistratie geheel vrijblijvend en 2 maanden gratis testen. Bekijk nu of deze software aan uw wensen doet en of deze past bij uw onderneming!