Uurregistratie bijhouden

Uurregistratie bijhouden wordt door veel ondernemers en werknemers nog altijd als een tijdrovende klus gezien. Helaas is er vaak geen ontkomen aan. Uren die niet verantwoord kunnen worden, levert de ondernemer of een werknemer namelijk niets op en kunnen in sommige situaties zelfs geld kosten. Zo hanteert de Belastingdienst bijvoorbeeld een urencriterium voor ondernemers en is het voor sommige subsidies noodzakelijk om aan te tonen dat er een bepaald aantal uren aan een project gewerkt is. Gelukkig is het tegenwoordig niet meer nodig om een urenadministratie in een complex en onoverzichtelijk Excelbestand bij te houden. Er zijn inmiddels legio gespecialiseerde softwarepakketten die het registreren van gewerkte uren ontzettend eenvoudig maken.

Uurregistratie

Complete uurregistratie software

Dankzij integratie met de cloud maakt het niet uit of iemand op kantoor of onderweg is, want de administratie blijft altijd toegankelijk en is daardoor altijd up-to-date. Veel uurregistratie software bevat daarnaast mogelijkheden voor projectmanagement, het versturen van facturen, het beheren van budgetten en het registreren van verlof. Met het juiste pakket kan dus in een keer hele administratie integraal aangepakt worden. Afhankelijk van de benodigde functionaliteiten en de grootte van het bedrijf, kan de software-infrasctructuur vervolgens eenvoudig op- of neergeschaald worden. Zo is er voor iedere onderneming een passende en effectieve oplossing te bedenken.

Voordelen uurregistratie

Voor sommige ondernemers bevindt de echte waarde van het gebruik van uurregistratie software zich echter in de data die gegenereerd wordt en de nieuwe inzichten die daaruit voortkomen. Bepaalde bedrijfsprocessen kunnen bijvoorbeeld buitenproportioneel veel tijd kosten, terwijl in andere processen misschien capaciteit onbenut blijft. Een herevaluatie van deze processen kan wellicht resulteren in verbeterde productiviteit en lagere kosten. Zonder het gebruik van een dergelijk softwareprogramma, was deze besparing misschien wel lange tijd onopgemerkt gebleven. Uiteindelijk wordt met goede uurregistratie software dus niet alleen tijd, maar ook geld bespaard.

Uurregistratie met TimeWriter

Met behulp van TimeWriter is het voor ieder bedrijf mogelijk om heel eenvoudig en efficiënt de uurregistratie bij te houden. Deze uurregistratie tool vervangt een prikklok of de excel sheets. TimeWriter is beschikbaar in 3 versies:
 
Met deze drie softwares haalt u betrouwbare uurregistratie in huis die al door ontzettend veel bedrijven wordt gebruikt. Het is eenvoudig om deze softwares te installeren. Na installatie kunnen al uw werknemers ermee aan de slag. Zij kunnen hun gewerkte uren bijhouden via de app of gewoon via internet. Iedere werknemer kan dus vanaf elke locatie zijn/haar uren bijhouden. 
 
U kunt het eerst geheel vrijblijvend en gratis 2 maanden testen of deze software geschikt is voor uw bedrijf.