Weekstaat gemakkelijk invullen met TimeWriter

De papieren weekstaat: veel bedrijven werken er nog mee, maar echt efficiënt is het niet. De verwerking kost relatief veel tijd en invullen wordt vaak vergeten, zeker voor de buiten kantoor gewerkte uren. Met TimeWriter behoort dit allemaal tot de verleden tijd: een weekstaat bijhouden was nog nooit zo gemakkelijk! TimeWriter is een urenregistratie software waarbij iedere werknemer eenvoudig zijn/haar weekstaat kan bijhouden. Voor iedere klant of project worden de gewerkte uren aangegeven. Deze tool berekent de gewerkte uren en hiermee kan er gemakkelijk een factuur gestuurd worden naar de klant. De software biedt ook veel meer extra's dan alleen de urenregistratie. Werknemers kunnen hierin ook hun verlofregistratie bijhouden en de budgetten kunnen eenvoudig bewaakt worden door mooie overzichten en rapporten. 

 

Digitaal weekstaat formulier

Eigenlijk biedt TimeWriter de functie van een digitaal weekstaat formulier. Werknemers moeten alle gewerkte uren invullen. Er kunnen geen lege vakken meer in de weekstaat zijn. Deze weekstaat dient tevens als planning en hiermee kunnen alle uren ook eenvoudig ingepland worden voor iedere werknemer. Daarna kan de werknemer precies aangeven hoeveel uur hij aan een project of aan een klant heeft besteed. Dit kunnen werknemers overal bijhouden via de lokale server of via de weekstaat  app. Zo kunnen thuiswerkers en medewerkers die vaak op pad zijn makkelijk online hun weekstaat invullen. 

weekstaat

Weekstaat bijhouden met TimeWriter

TimeWriter is de urenregistratie software om als bedrijf de weekstaat bij te houden. TimeWriter zorgt ervoor dat werknemers heel eenvoudig hun gewerkte uren kunnen bijhouden. Daarnaast is het een complete software die veel meer functies biedt dan alleen het bijhouden van de weekstaat. Hiermee is het een complete software. TimeWriter biedt 3 verschillende versies aan gebaseerd op de grootte van je bedrijf. De 3 softwares die TimeWriter aanbiedt zijn:

Probeer deze tijdregistratie software nu voor 2 maanden geheel vrijblijvend en gratis. U kunt testen of deze software past bij uw onderneming.