Urenregistratie voor een administratiekantoor

TimeWriter is een urenregistratie software die het eenvoudig maakt om alle tijdsbesteding bij te houden en te factureren. Een urenregistratie software zorgt ervoor dat je een goed overzicht houdt van de belangrijkste kostenpost: de loonkosten. Door de gewerkte uren goed in de gaten te houden weet je precies welke klant rendabel is en hoe je de kosten zo laag mogelijk kan houden. Daarnaast biedt de urenregistratie software veel meer opties dan alleen het berekenen van de gewerkte uren.

De software biedt ook functies waarbij je door middel van één knop de gewerkte uren kan factureren. De werknemers houden de uren voor een klant bij en noteren de werkzaamheden. Hierin houdt je het overzicht voor jezelf en de klant en kunnen de uren eenvoudig gefactureerd worden. Hierdoor is het een urenregistratie en facturatie software ineen. 

Verder kunnen werknemers naast de urenregistratie ook hun verlofregistratie bijhouden met TimeWriter. Zij kunnen hierop hun verlof aanvragen en de werkgever of leidinggevende heeft een goed overzicht van hoeveel verlof er al voor die dag is aangevraagd. Deze kan het bevestigen of weigeren. Hierdoor kan iedereen van elke werknemer inzien wanneer die aan het werk is en kunnen afspraken makkelijk ingepland worden. 

Ook zorgt de software ervoor dat de budget goed bewaakt kunnen worden. Een bedrijf heeft een goed overzicht van waar de uren aan besteed worden. Leidinggevende kunnen duidelijke rapportages aanmaken. Hiermee is er per project, per medewerker of per periode in te zien of alles volgens de planning verloopt en of de uren efficiënt worden besteed. 

Het is hiermee de meest complete urenregistratie software die vanaf elke locatie in gebruik is en daarnaast ook nog heel eenvoudig in gebruik is. 

Urenregistratie software

Probeer de software voor urenregistratie

Efficiënt met de tijd omgaan levert veel op. Voor werknemer en voor de werknemers is dit enorm prettig. Je houdt een goed overzicht van het inplannen van uren en daarnaast houd je overzicht van hoeveel uren aan een bepaald project is gewerkt. De software van TimeWriter is de best geteste software. Hiermee heeft u de beschikking over een volledig complete urenregistratie software. Deze software bieden wij aan in 3 verschillende versies gebaseerd op de grootte van het bedrijf: 

  • TimeWriter Freeware (gratis urenregistratie software voor 1 gebruiker, wordt vooral gebruikt door ZZP'ers en Freelancers)
  • TimeWriter Standaard (urenregistratie software voor bedrijven tot ± 25 medewerkers)
  • TimeWriter Pro (urenregistratie voor grote bedrijven tot 1.000 medewekers)

U kunt ook geheel makkelijk overstappen van de ene software naar de andere software als uw bedrijf groeit. Daarnaast kunt u deze software eerst geheel vrijblijvend en gratis 2 maanden uitproberen. Hiermee kunt u bekijken of deze software precies aansluit bij uw wensen. Ontdek nu de eenvoud en het gemak van de tijdregistratie software van TimeWriter!