​​ Urenregistratie voor ingenieurs

Als ingenieur of ingenieursbureau houdt u zich bezig met het leveren van diensten op het gebied van advisering en begeleiding voor technische projecten. Bij de voorbereiding en uitvoering van dergelijke projecten en opdrachten zijn meerdere partijen betrokken. Wij zien dat ingenieurs en ingenieursbureaus vaak veel tijd kwijt zijn aan urenregistratie. Daarnaast is verlofregistratie, factureren, budgetbewaking en inzicht in verzuim een tijdrovende klus. Met het urenregistratie systeem van TimeWriter hoeft u zich hier geen zorgen meer om te maken. Zo kunt u als ingenieur zich bezighouden met het ontwerpen van economische, efficiënte en indrukwekkende constructies!

 Budgetbewaking voor ingenieurs

Naast het registreren van uren voor ingenieurs is budgetbewaking met de app en desktop-versie van TimeWriter ook mogelijk. Tegenwoordig is budgetbewaking steeds belangrijker geworden voor ingenieurs om overzicht in te houden. Klanten en projecten vragen namelijk naar een duidelijke inschatting van de verwachte uren en dus kosten die nodig zijn. De slimme technieken van uren berekenen en uren bijhouden binnen TimeWriter zorgen ervoor dat u als ingenieursbureau ook de urenverantwoording richting klanten op orde hebt. TimeWriter helpt u als ingenieur bovendien om inzicht in de tijdsbesteding en het beschikbare budget te krijgen. Actuele informatievoorziening stelt u als budgetbeheerder in staat om constant de begrote kosten te kunnen vergelijken met de gerealiseerde kosten. Met TimeWriter zorgt u dat het budget wordt bewaakt en dat klanten en projecten winstgevend zijn!

 Overzichtelijk factureren voor ingenieurs

Met TimeWriter beschikt u over alle informatie op 1 overzichtelijke plek. Als ingenieursbureau of ingenieur maakt u vaak gebruik van verschillende programma’s die uw boekhouding en facturering bijhouden. Wij horen vaak van ingenieurs dat het bijhouden van de administratie een tijdrovende klus is voor urenregistratie, verlofregistratie en verzuim.  Zeker wanneer dit nog handmatig moet worden ingevuld in Excel, een document of op losse papieren. Met de applicatie of desktop-versie van TimeWriter worden al uw zorgen ontnomen. TimeWriter is zo ingesteld dat het handige koppelingen maakt met boekhoudprogramma’s die worden gebruikt door ingenieurs. Hierdoor is het nog nooit zo eenvoudig geweest om aangemaakte urenregistratie om te zetten in duidelijke facturen. Daarbij is er de mogelijkheid om uw facturen vorm te geven in de huisstijlkleuren van uw ingenieursbureau. Zo zien de facturen van uw organisatie er net zo strak en stevig uit als uw afgeronde constructies!

 Klantervaring van ingenieur

"Prima tool!"
"We werken nu al een paar weken met TimeWriter, en ik heb zelden zo een probleem-arme implementatie meegemaakt. Prima tool!  (Jos Vaessens, Synco Biopartners)

 

 Gratis 2 maanden urenregistratiesysteem voor ingenieurs


Ingenieurs waarderen ons product met een 4.8/5! Bepaal voor uzelf of het urenregistratiesysteem past binnen uw situatie en probeer het 2 maanden gratis uit. Geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen. Zo weet u zeker of TimeWriter aan uw wensen en behoeften voldoet voordat u de licentie aanschaft. 


 

TimeWriter , 2 maanden gratis op proef

Wilt u weten of de TimeWriter iets voor uw organisatie is? Probeer het dan eerst 2 maanden gratis uit! Download het nu, gebruik het met alle opties en na deze vrijblijvende proefperiode besluit u of u het wilt blijven gebruiken of er toch mee stopt. Meer weten? Vraag het ons gerust!

 

Klik hier om TimeWriter nu te proberen

 

Zij kozen al voor TimeWriter

Pakketten voor urenregistratie

Standaard

 • Voor bedrijven van 5 – 25 medewerkers
 • Lokaal en in de cloud
 • Ook voor rapportages, budgetbewaking, verlofregistratie en facturering
 • Licenties voor 5 tot 50 gebruikers
 • V.a. € 215 per jaar, ex btw, incl. support

Pro

 • Voor organisaties van 25 – 1.000 fte’s
 • Lokaal, op uw server en in de cloud
 • Ook voor rapportages, budgetbewaking, verlofregistratie en facturering
 • Offline werken mogelijk
 • Incl. accorderingsoptie
 • Licenties voor 10 tot onbeperkt aantal gebruikers
 • V.a. € 935 per jaar, ex btw, incl. support

Freeware

 • Alleen voor persoonlijk gebruik
 • Lokaal en in de cloud
 • Standaard rapporten mogelijk
 • Gratis bij 1 gebruiker
 • Support tegen betaling