Urenlijst | Eenvoudig en digitaal uw uren bijhouden met Timewriter

Bent u op zoek naar een urenlijst of een voorbeeld van een ingevulde urenlijst? TimeWriter biedt niet alleen een voorbeeld van een urenlijst, maar een hele urenregistratie software. Deze software werkt eenvoudig en al uw medewerkers kunnen hun uren digitaal invullen. We hebben een gratis software voor ZZP'ers en Freelancers en betaalde uitgebreide softwares voor bedrijven. Het systeem is erg makkelijk op te pakken en zeer gebruiksvriendelijk. Wij hebben diverse instructievideo's uitgewerkt om te laten zien hoe eenvoudig dit systeem werkt. 

Een urenlijst is een lijst van alle gewerkte uren. Hierdoor kan je handig inzien hoeveel uur er aan een bepaald project of voor een bepaalde klant is gewerkt. Het bijhouden van al deze uren kost vaak veel tijd en moet vaak aan het einde van de week nog ingevuld worden. Met de urenregistratie software van TimeWriter zorg je dat deze registratie altijd up-to-date is. Werknemers kunnen heel gemakkelijk hun uren bijhouden vanaf elke locatie. 

In onze tijdregistratie systeem kan iedere werknemer eenvoudig zijn gewerkte uren in de urenlijst registreren. Deze urenlijst dient tevens ook als planning. Maar deze software biedt veel meer functies dan alleen urenlijst. Werknemers kunnen hun verlofdagen via het systeem opnemen, budgetten kunnen eenvoudig worden bewaakt en de urenlijst en facturatie kunnen aan elkaar gekoppeld worden. Hierdoor kunnen ingevulde uren heel gemakkelijk gefactureerd worden naar de klant.

Urenlijst​​​​​​​​​​​​​​

 

Urenlijst voorbeeld

Veel mensen vinden het fijn om een voorbeeld van een urenlijst te hebben. Maar met een voorbeeld van een urenlijst is het nog steeds veel werk om alles te verwerken. TimeWriter biedt een software aan waarmee u eenvoudig op ieder moment de gewerkte uren kan bijhouden. Dit werkt ook stukken eenvoudiger dan het bijhouden van uren via Excel. Dit komt omdat het bijhouden van de uren veel gemakkelijker en overzichtelijker is via TimeWriter. Zeker wanneer je onderneming gaat groeien, is er weinig overzicht met de Excel bestandjes. Excel is ook niet handig voor werknemers die vaak onderweg zijn. Excel is vaak lastig te openen op de telefoon en vaak niet moeilijk te synchroniseren. Bij TimeWriter hebben wij ook de beschikking over een gratis app die gekoppeld is aan de software. Hierdoor kan iedereen vanaf elke locatie zijn/haar gewerkte uren invullen.

Urenlijst voorbeeld​​​​​​​

TimeWriter biedt meer dan alleen een voorbeeld van een urenlijst

TimeWriter biedt meer dan alleen een voorbeeld. U kunt gebruik maken van deze eenvoudige urenregistratie software. Deze software verschillende functies en dat voor een lage prijs. U kunt eerst 2 maanden de tool geheel vrijblijvend testen. Vele klanten gingen u al voor en kwamen in deze twee maanden achter de eenvoud van de urenregistratie. We worden daarom ook gewaardeerd met een 8.8. 

De urenlijst software van TimeWriter is beschikbaar in 3 versies:

· TimeWriter Standaard (voor bedrijven tot ± 25 medewerkers)
· TimeWriter Pro (voor grote bedrijven tot 1000 medewerkers)
· TimeWriter Freeware (gratis urenlijst softwarevoor 1 gebruiker)
 
Maak nu geheel vrijblijvend 2 maanden gebruik van deze software. Download de demo en vindt uit of dit systeem ook bij uw bedrijf past.